2777
2789
عنوان

عدس پلو

| مشاهده متن کامل بحث + 293 بازدید | 28 پست
من تو ۷ سل خانه داری برنج خیس نکردم اصلا عدسم ۳ بار ابش جوش اومد چندتا قل زد ابشو بریز دوباره بزار ...

من تازه عروسم اولین باره میخوام عدس پلو بذارم مرسی تجربیاتتونو در اختیارم میذارین..مامانم گفته بود عدس آبش که جوش اومد کمش کن بذار ۴۵ دیقه بپزه این روش درست نیس؟

امیدوارم زودپز باشه🙄

عدس نهایتا یه ساعته میپزه اگه دیدی دیر میشه برنجتو دم کن عدستو که پخت بعد دم هم میتونی به برنج اضافه کنی

بگو که از غم عشقت چگونه جان برهانم؟💔چگونه اینهمه غم رابه هرطرف بکشانم؟ 😔نه پای رفتن ازینجا نه طاقتی که بمانم 😭چگونه دست دلم را به دست تو برسانم....💔💔💔

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من تازه عروسم اولین باره میخوام عدس پلو بذارم مرسی تجربیاتتونو در اختیارم میذارین..مامانم گفته بود ع ...

چرا اونم درسته ولی برا عدس خیس شده اگه نفخشو میخوای بگیری سه بار بجوشون ابشو بریز بره بعدم ۴۵ دقیقه زیاده تست کن هروقت ۸۰ درصد پخته بود خاموش کن ابکش کن بعد بریز لابلا برنجت اون ۲۰ درصد باقیمونده هم لای برنج بخار پز میشه