2777
2789
عنوان

دقیقا در همین لحظه دغدغه ذهنیتون چیه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 460 بازدید | 104 پست

دغدغم اینه ک بیبیچکم مثبت شد چند روز پیش ولی ازمایش منفی حدودا پونزده روز پیش

کلی تاخیر داشتم 

امروز صبح پریود شدم تا الان روی پد هیچی نیومده ببخشید معذرت ولی فقط بعد دشویی خونریزی دارم 

فکرم حسابی درگیره

الهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم🌺

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای چه صحنه ی قشنگی امیدوارمممم    

دوشبه خونه نمیاد منم باردارم میترسم از خواب میپرم همش 

بگو که از غم عشقت چگونه جان برهانم؟💔چگونه اینهمه غم رابه هرطرف بکشانم؟ 😔نه پای رفتن ازینجا نه طاقتی که بمانم 😭چگونه دست دلم را به دست تو برسانم....💔💔💔
تنگی نفس دارم خیلی خیلی شدید.... ریه هام درگیر شدن دارم به این فکر میکنم یکماه دیگه این موقه روی زمی ...

وای چه حرفیه به خدا خودم خیلی داغونم...خدانکنه...کروناست؟خدا خودش بزرگه

دختر جنوبیتونم   من دقیقا از هموناییم که دوست دارم سریع با همه دوست شم و ارتباط برقرار کنم  میخوام همیشه شادو پرانرژی و الهام بخش باشم...دهه هشتادیم و عاشق هنرررر  به نی نی سایت مثل یه جور کلاسه افزایش تحمل نگاه میکنم  لبخندت قشنگ ترین اتفاق دنیاست 
دغدغه ام سقطه.  جنینم مرده توی شکمم.  منتظرم خودش سقط بشه و گرنه باید برم بیمارستان

زعفران غلیظ بخور و گرمیجات کلا و برو بدو من همینجوری سقط کردم بقایا هم نداشتم

پودر کیک و پنکیک مخصوص کودک تولید میکنم کاملا ارگانیک و تازه بدون مواد نگهدارنده.با سویق درست میکنم و خیلی خوشمزه و مقوی هستن. اگه میخواید بچه هایی سالم و قوی داشته باشید بهم پیام بدید. 

دست تنها چجوری بچمو بزرگ کنم. سر کار باید برم و بچم پیش قوم شوهر . 

دستم را گرفته ای یا رب. سپاست میگویم ای برترین معشوق. اگر گنده تر از دهانم نباشد کمکم کن کمی رنگی از تو بگیرم. قلبم زیر بار گناهانم مرده. او را به قدرتت زنده کن
من تاپیکتو یادمه زندگیتو گفتی دخترت چیشده؟

هیچی عزیزم خداروشکر حالش خوبه و کنارمه 

فقط یه سری آدم دارن تو زندگیم دخالت بیجا میکنن که مربوط به دخترمه و مدتیه فکرش درگیره

کتاب معشوق من است🌼 من هم مجردم هم متاهل.لیسانس روانشناسی دارم و در حال حاظر حقوق می خونم..سی سالمه و دختری هجده ساله دارم.🌻.  بعداز هر شکست از جات بلند میشی، و ادامه میدی؟ پس قهرمان داستان خودتی.💛
تنگی نفس دارم خیلی خیلی شدید.... ریه هام درگیر شدن کرونا دارم ..دارم به این فکر میکنم یکماه دیگه این ...

خدانکنه عزیزم این چه حرفیه انشاالله خدا عمر طویل بهتون بده

بااین حرفا روحیتون ضعیف میشه امید داشته باش

ما زنده به آنیم که آرام نگیریم🌺موجیم که آسودگی ما عدم ماست🌺ما نسل به نسل درپناهت هستیم یاحسین❤فَفَرِج عَنّا بِحَقِّهِم فَرَجَاً عاجِلاً قَریبا🌺یاصاحب الزمان ادرکنی ولا تهلکنی 🌺
کی بازار باز میشه😑

به خدا همون بازار کتابخونه ایناهم یه دلخوشی بود از کلافگی افسردگی گرفتم چندماهه همش میگم لعنت بر این دنیا نا امیدم انگیزه واسه هیچی ندارم قبلا خیلی پر انرژی بودم

دختر جنوبیتونم   من دقیقا از هموناییم که دوست دارم سریع با همه دوست شم و ارتباط برقرار کنم  میخوام همیشه شادو پرانرژی و الهام بخش باشم...دهه هشتادیم و عاشق هنرررر  به نی نی سایت مثل یه جور کلاسه افزایش تحمل نگاه میکنم  لبخندت قشنگ ترین اتفاق دنیاست 
2790
2778
2791
2779
2792