2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

😐🤦‍♀️پس چرا شوهر کردی 

مگ میدونستم  تو الان از  ایندت خبر داری       خوب منم خبر نداشتم   ول  خودشکح خوب  عالی  میگیرن وقتی   رفتی سررخونه زندگیت میبینه اههه  چی بود چی شد  هه  

کاربری    واگذار شده   دوستان     😚درخواست دوستی ممنوع    ..  برای  نینی دار شدنم  صلوات  😢😢😢 تشکر    
همه اونایی که دوست داره بلدم اونایی که دوست نداره رو بیشتر بلدم 😂😂😂 هروقت ازش عصبی باشم شام همون ...

😂😂😂😂👌تنبیه

ایشی دوشنده آختارانا کفیم چکنده جواب ورجم
تاپیکام  بخودن میدونی

واقعا تازگیا همه مردا مثل همن هر کی یه اخلاق بدی داره بخدا بدبختا ما زنا که باید بسوزیمو بسازیم 

༺ زندگے ات یـک قصـہ ایـست کـہ توسط یـک خداے خوب نوشتـہ شده! ༻
واقعا تازگیا همه مردا مثل همن هر کی یه اخلاق بدی داره بخدا بدبختا ما زنا که باید بسوزیمو بسازیم  ...

اره خبر مرگشون 

کاربری    واگذار شده   دوستان     😚درخواست دوستی ممنوع    ..  برای  نینی دار شدنم  صلوات  😢😢😢 تشکر    
😁😂🤚میتو

کوفته😒😒😒😒

مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫                         👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی  سِز(سزارین)   آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی  کنجد😱دوزپسر😟خودم پز  به ما چه،به توچه من توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓

همه چی بلدم

اما نون ماست بیارم همسرم میگه عجب چیزی درست کردی دستت درد نکنه

کباب بره هم بهش بدم میگه عجب چیزی درست کردی دستت درد نکنه

من ملکه آبی پوش آتلانتا ملکه آرامش علم عشق ثروت کار خود را به خدا وامیگذارم که خداوند بر احوال بندگان بیناست
پس اخلاقش خوبه و معلومه خیلی میخوادت

زیادی قانعس اینقدم قانع خوب نیس🥴اوایل اشناهیمون حقوقش ۴۰۰بود من هی میگفتم کمه البته مال ۱۱سال پیش خدا منو ببخشه مجبورش کردم بره سراوان ۵سال برا حقوق بیشترو درجه بالاتر😖هنو یادم میاد خجالت میکشم