2777
2789
عنوان

از دوستم متنفر شدم بخاطر رفتارش با همسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1920 بازدید | 100 پست

کاری به ظاهرش ندارم،اما ارزش نداره حفظ این رابطه‌ باهزینه‌کردن از ارامش خودتون و زندگیتون

🌺 وصیت نامه شهید سید سجاد خلیلی : خواهرم همه دعواها سر حجاب  توست ما پاکی تو را می خواهیم و آنها برهنگی تو را ،ما آزادی تو را می خواهیم از بند هوس ها و آنها برده جنسی برای لذت هاو تو خود انتخاب کن بانو....   . اللهم احفظ قاعدنا الامام خامنه ای 🤲 ایستاده در سمت درست تاریخ 🌿🌿🌿به لقمه و به نطفه ت شک کن اگر از تجاوز حرام زاده ها به وطن و یا شهادت عزیزان مون شادی ! 🐖...... ما رستم و ارش را شنیدیم و سلیمانی و حاجی زاده  را دیدیم 💕...       فردای منهای اسرائیل، خنده کودکان بلندترین صدا خواهد بود 🥺 🔴دختری  که افتخاری برای گفتن داشته باشه، نیازی نداره با نشون دادن بدن یا موی سرش خودشو قهرمان نشون بده . نمایش مغز ( توانمندیهای انسانی ) بسیار متمدنانه تر و انسانی تر از نمایش مو و اندام (نماد جنسیت ) هست ...   ... #نزدیکِ_صبح ✌🇵🇸🇮🇷

چقد بچه :///

بچه چیه باید بگی چقد گوه

یه توپ دارم قلقلی نیس   سرخ و سفید و آبی نیس   میزنم زمین صدا میده.  سوراخه و هوا میده من این توپو نداشتم.   پول از قلک برداشتم   رفتم یکی خریدم.  نتیجه اش رو دیدم.  بابام بهم کتک داد.  گریه کردم پفک داد 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله فکر میکنه اصلا بدی نداره نمیدونه ما هم پرمشکلیم.

بی ذاته طرف 

همه مشکل و عیب دارن عزیزم 

نذار بریزه بهم زندگیتو

از صدای سخن عشق ندیدم خوشتر                             یادگاری که در این گنبد دوار بماند❤️🎈                              - میشه واسم دعا کنی خانوم دکتر شم؟!🥺
دوستی هاتونم نمیتونین مدیریت کنین؟

اصلا ن زنگ میزنم ن دیدنی خودشون اصرار دارن .اویل بودیم ولی حالا محل نمیدم .

اگر کسی را دیدید که از همه چیز لذت میبرد،سخت نمیگیرد،میخنددومیخنداند بی مشکل نیست بلکه اوطوفان هولناکی را پشت سرگزاشته است واکنون قدر داشته هایش را میداند.

یه روانشناس تو تلویزیون بود خانوم محجبه بود و معروف اسمش یادم نیست اون میگفت تا جایی که میتونید دوستانتون رو وارد حریم زندگیو معاشرت و سفرهاتون نکنید...واسه همین چیزا دیگه طرف فامیله  از خون هم کرم میریزه دوست و رفیق که بماند

خوب من،هنر عشق در پیوند تفاوت هاست و معجزه اش نادیده گرفتن کمبودها... زندگی ست دیگر...همیشه که همه رنگهایش جور نیست،همه سازهایش کوک نیست، باید یادگرفت با هر سازش رقصید،حتی با ناکوک ترین ناکوکش...اصلا رنگ و رقص و ساز و کوکش را فراموش کن! حواست باشد به این روزهایی که دیگر برنمی گردد،به فرصت هایی که مثل باد می آیند و می روند و همیشگی نیستند؛به این سالها که به سرعت برق گذشتند،به جوانی که رفت، میانسالی که می رود،حواست باشد به کوتاهی زندگی !                                                                               زندگی به همین آسانی می گذرد... 
کم کردم ولی با همسرش دوسته در تماسن 

خانوادگی کاملا قطع کن یا دعوا راه بنداز باهاش والا مهم خودتیو   ارامش ذهنت

کاربری واسه دو نفره😇 زیر سایه آقامون امام حسین میگذرونم لحظه هامو💚دلم گرفته خدایا تو دل گشایی کن ❤من آمدم به امیدت تو هم خدایی کن❤ به بوی دلکش زلفت که این گره بگشای❤دل گرفته ما بین و دلگشایی کن❤  من قراره مادرشم.. میدونم خدای من بندشو ناامید نمیزاره 😇.....چهارمین کاربریمه هربار پسورد یادم میره😂😂😂

زود تند سریع به شوهرت بگو این عفریته موش میدونه ، قط هم با خودش هم با شوهر بی غیرت اش.

تمام.

روز شمار تولد دخترمه ..   باردار نیستم .      لاحول و لاقوه الا بالله    توانایی هایم و هنرهایم و تمام احساسات شادم با هر حرف و رفتار بد خانواده همسرم میریزه بهم ولی من یک فردی هستم که دنیا رو شکست میدم اما خودم شکست نمی‌خورم  
بی ذاته طرف  همه مشکل و عیب دارن عزیزم  نذار بریزه بهم زندگیتو

منم خیلی تو شیردهی لاغر شدم ولی دوستم خوشتیپه و خیلی بی حجابه اصلا رعایت نمیکنه

اگر کسی را دیدید که از همه چیز لذت میبرد،سخت نمیگیرد،میخنددومیخنداند بی مشکل نیست بلکه اوطوفان هولناکی را پشت سرگزاشته است واکنون قدر داشته هایش را میداند.
هستم عزیز دلم چه عجب یکیم دلش برامن تنگ شد😊🌹

وای عکس پروفایلتون  

روز شمار تولد دخترمه ..   باردار نیستم .      لاحول و لاقوه الا بالله    توانایی هایم و هنرهایم و تمام احساسات شادم با هر حرف و رفتار بد خانواده همسرم میریزه بهم ولی من یک فردی هستم که دنیا رو شکست میدم اما خودم شکست نمی‌خورم  
زود تند سریع به شوهرت بگو این عفریته موش میدونه ، قط هم با خودش هم با شوهر بی غیرت اش. تمام.

میدونه حساس شدم .کمی خودش جم و جور کرده ولی بازم توجه داره ی وقتایی فکر میکنم مقایسه میکنه