2777
2789
بدبخت اون پسري ك با خوردن اينچيزا تشكيل بشه😂😂😂

پسر پسره . فرقی نمیکنه چی بشه 😁😁

تنها زمانى “صبور”خواهى شد،که “صبر”را یک”قدرت”بدانی نه یک “ضعف”…آنچه “ویران مان” مى کند“روزگار” نیست !حوصله ی “کوچک”براى “آرزوهاى بزرگ” ماست …........................................................................دو چیز شخصیت ات را تعین می کند :صبر وقتی چیزی نداری رفتارت وقتی همه چیز داری !

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تازه يكيم هست توو سايت از شاشيده توو چاي شوهر طرفداري ميكنه😂😂ميگه فلاني وفلانيمون اينكارو كرده نتي ...

یه نفرم بود مقاله انگلیسی شو آورده بود 

بعد اصلا ربطی به جیش نداشت مقالش

به یاد شهدا صلوات.😇میشه برای حاجتم دعا کنی؟منم برای حاجتت دعا میکنم 🙂💞Take me home where i belong 💔
یکی همون اول داره از بدبختیاش میگه بقیه دلداریش میدن میگن این روزها واسه ماهم بوده صبور باش میگذر ...

آره دقیقا یکی میاد میگه دعا کنید خونه دار شیم یا ماشین بخریم یه خنگ اون وسط میاد میگه خداروشکر ما ماشین فلان داریم خونه بخوان داریم یا شوهر من خداروشکر اینجوری نیس مادر شوهرم خداروشکر اونجوری نیس

یه نفرم بود مقاله انگلیسی شو آورده بود  بعد اصلا ربطی به جیش نداشت مقالش

انگليسي بلد نبوده بخونه اصلا شايد😂

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

بعد تقاصشو شوهرش داده    

شوهراشون بفهمن پي پيشونو بخوردشون ميدن😅🤦🏼‍♀️

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

شوهراشون بفهمن پي پيشونو بخوردشون ميدن😅🤦🏼‍♀️

واااای وااایییی😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

با زندگی دعوام شد کسی نیمد جدامون کنه🚶🏻🕳️          ‌               من حوصله بحث کردن ندارم حرفمو میزنم میرم برام مهم نیس چی دربارم فک میکنی چی میخای بگی در ضمن مخالفی ریپ نزن ❌❌❌❌ کامنت تو شخصیتتو نشون میده 🙂🙌🏻 پس با کامنتت عقده ای بودنتو بهم ثابت نکن 😂🙌🏻❌
واااای وااایییی😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

واالا😅😅

عجیب ترینش برام اینه طرف میاد میگه کتک خوردم یه عده میگن لابد یه کاری کردی یه عده میگن سکوت کن مردها همه همینن کلا ذهنشون توسری خور هست ‌فکر میکنن طلاق مرگه 

belfijoon هستم                                                                 
2790
2778
2791
2779
2792