2777
2789
عنوان

متاهلا

| مشاهده متن کامل بحث + 454 بازدید | 59 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای منم عاشق خودمم...انقد لذت میبرم وقتی بهش نگا میکنم...متاهلی خیلی دوس دارم اما خونه بابا هم واقعا یه چیز دیگس

حس یه ادم 30 ساله رو دارم...واسه یه کارهایی زوده واسه یه کارهایی دیر😭
اوکیه ما دوتا بچه ایم برادرمم شهر دیگس مادر پدرم تنهان 

من هر دو سه روزي ميرم خونشون از ساعت يك تا نه شب

ديگه نه ميشه فقط پرميكشم برگردم خونمون

خونشونم بزرگه اما نيس من سر ظهر مجبورم برم هركي ميوفته يه طرف ميخابه تا چهار پنج من حوصلم سر ميره 

چشم به راهه اومدنت هستم فندق كوچولو
مجزدی نه  ولی برگردم عقب بچه نمیارم

چرا 

سلام عزیزان.یه چیزی از خدا میخوام ان شاء الله که اینبار خاسته مو عملی میکنه لطفا و خواهشن شمام برام دعا کنید چیزی که میخوام اتفاق بیفته زودتر ان شاء الله هرچی از خدا میخوای ن بهتون بده و ب مراد دلت ون برسین 🙏🙏🙏
من الان یه دختر دارم. ۲ ساله. آلرژی داره و بد غدا و شدیدا شیطون و هی گریه و زاری و ... اماااااااا ۳ ...

خودمم یکی دوسالی منتظر بودم درک میکنم هر بچه ای یه مشکلی داره من بعد از بچه وسواس شدید گرفتم بعد افسردگی تو افسردگی سیگار کشیدم الانم سیگار مونده برام 😐

واي من اصلا نميتونم شب اونجا بمونم دلم ميخاد بيام خونه خودم و ولو شم 😂😂😂 خونه مامانم هميشه خيلي ...

منم شب نمیمونم اصلا مگر مراسمی چیزی.

دو تا دختریم. سه طبقه خونه اس.میشه راحت بود .

خواهرمم مجرده خونه دسته گله همیشه ما میریم دخترم بریز بپاش میکنه و شب برمیگردیم😂اخه میدونی چیه من عاشق شوهرمم اونم صبح تا ۸ شب سرکاره . خونه مامانم ک شام میمونم میرسیم خونه میخوابیم فردا صبح دلم تنگ میشه براشوهرم. مشکلم اینه😂

قطعا خونه پدر یک چیز دیگس

میخوری و میخوابی پول تو جیبیت هم که سر جاشه و دغدغه ی زیادی نداری

زندگی متاهلی هم به همون اندازه شیرینه.من که از زندگیم راضی ام😍

لذت وصل نداند مگر آن سوخته ای که پس از دوری بسیار به یاری برسد..:)
چی بگم اگه دوست داری ک انشالا زودی نی نی دار بشی  منم خیلییییی دوست داشتم اما وقتی اومد انگار ...

من خودمم انقد سختي كشيدم دلم پيره ميگم شايد يه بچه بياد خونمون از سوت وكوري دربياد دلمونو بخندونه شما حق داري هرچي سختي هاي خودشو داره

منم شب نمیمونم اصلا مگر مراسمی چیزی. دو تا دختریم. سه طبقه خونه اس.میشه راحت بود . خواهرمم مجرده خ ...

نه بابا من يه خواهر تو خونه دارم تنبلللللل

خونه مامانه منم تميزه اما بابام ميوه فروشه يه وقتا چيزميز زياد مياد مياره خونه ماشالله هميشه ميري اب هويج بگير اب سيب سبزي و از اينكارا

قطعا خونه پدر یک چیز دیگس میخوری و میخوابی پول تو جیبیت هم که سر جاشه و دغدغه ی زیادی نداری زندگی ...

من هميشه به خواهرم ميگم يادش بخير خونه بابا بوديم هفتگي ميگرفتيم ميرفتيم مانتو ميخريدم من عاشق مانتوام  تر ميزديم تو پول الان سر خونه زندگي خودمم خيلي با مديريت پول خرج ميكنم😂

هركدومش خوبي هاي خودشو داره 

اما اينكه مستقل باشي هم خيلي خوبه

من هميشه به خواهرم ميگم يادش بخير خونه بابا بوديم هفتگي ميگرفتيم ميرفتيم مانتو ميخريدم من عاشق مانتو ...

همون زیادی خرج کردنه خیلی کیف میداد😍😄

آدم راحت زندگیشو میکرد، جیرینگی هم پول میرفت تو کارتش🤦🏻‍♀️😁

لذت وصل نداند مگر آن سوخته ای که پس از دوری بسیار به یاری برسد..:)
نه بابا من يه خواهر تو خونه دارم تنبلللللل خونه مامانه منم تميزه اما بابام ميوه فروشه يه وقتا چيزمي ...

خوش به حالت بخور دیگ...ن بابا . پدر من بازنشسته بانکه. تو خونه اس. یا درحال تعمیر پریز یا شیر دسشویی🙃 دو کلمه هم میخوای زنونه با مادر حرف بزنی میبینی وسط خونه اس

خوش به حالت بخور دیگ...ن بابا . پدر من بازنشسته بانکه. تو خونه اس. یا درحال تعمیر پریز یا شیر دسشویی ...

حالا من برعكسم خيلي با بابام حرف ميزنم مامامم شاكي ميشه ميگه دليل نداره انقد با دخترت حرف بزني😂