2777
2789
🤣جایگاه دوم برای کامنت آ بعد ژینا گلمن

مگه حرف بدی زدم 

واقعا که 

هرکسی توی دنیا عاشق یچیز هست و منم تمام زندگیم وقف کودکان و نوزادان هست و اهدافم به دنبال همین حسم هست

کاربر اقا هستم؛تمام تجربیاتم و شناختم نسبت به مسائل رو در اختیارتون قرار میدم اهل مطالعه هستم پس خوشحال میشم سوالی داشتید پاسخ بدم 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اره هست  کسایی که خیانت کردن ول کردن شوهر و زندگی و حتی بچه شون رو  البته اینا مادر ن ...

کی گفته مادر مقدسه

الکی یه چیزو خیلی گندش نکنیم

مادرم مث همه مادرا

گاهی خسته میشه یر بچش داد مبزنه عصبانی مبشه

با این حرف ک مادر مقدسه فقط مادرهارو خرد میکنن

مگه حرف بدی زدم  واقعا که  هرکسی توی دنیا عاشق یچیز هست و منم تمام زندگیم وقف کودکان و ن ...

ن ن ن 

شما ژیناجون زودترازبقیه پست میزارید

من ی مجردباتجربم                                                       زحمت کشیدم تاآرامش الانم داشته باشم                              من ی چکاوک آزادم                                                        سخت ترین پروسه جهان بعد از مرگ پشت سرگذاشتم(طلاق)    گاهی طلاق شروع دوبارس💪👍                                        من میجنگم برای خوشبخت شدنم                                      ...«لا إِلهَ إِلاَّ أَنْتَ سُبْحانَکَ إِنِّی کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ» (آيه ۸۷، سوره انبيا) 
کی گفته مادر مقدسه الکی یه چیزو خیلی گندش نکنیم مادرم مث همه مادرا گاهی خسته میشه یر بچش داد مبزن ...

مادر مقدس 

بله جاش باشه 

بچش رو دعوا می‌کنه 

تنبیه می‌کنه  کتکم میزنه

اما مقدس و حرمت داره 

صرف حامله شدن و زایمان هیچ زنی رو مادر نمیکنه 

اشتباه خیلی ها این هستش که این دو تا رو باهم قاطی میکنن

ن ن ن  شما ژیناجون زودترازبقیه پست میزارید

خخخ به چه چیز هایی توجه میکنید واقعا 

من خیلی خیلی فعالیتم کم شده دیگه امیدی ندارم تو وین سایت باشم کلا خیلی کم شده 

وقتم و ارزشهای زندگیمو میگیره از بس اعتیاد اوره

کاربر اقا هستم؛تمام تجربیاتم و شناختم نسبت به مسائل رو در اختیارتون قرار میدم اهل مطالعه هستم پس خوشحال میشم سوالی داشتید پاسخ بدم 
چون هیچوقت جای اونا زندگی نکردی

فک نکنم کسی به اندازه مادرم سختی کشیده باشه باچهارتا بچه قدونیم قدوشوهره معتادوبی پولیومستاجریو بازم بگم ولی هیچوقت مارورها نکرد بره

خخخ به چه چیز هایی توجه میکنید واقعا  من خیلی خیلی فعالیتم کم شده دیگه امیدی ندارم تو وین سایت ...

🤣من از ۹۷قرار برم🤣

هی تعلیق میشم میام

بخدا دیگه خط ندارم

من ی مجردباتجربم                                                       زحمت کشیدم تاآرامش الانم داشته باشم                              من ی چکاوک آزادم                                                        سخت ترین پروسه جهان بعد از مرگ پشت سرگذاشتم(طلاق)    گاهی طلاق شروع دوبارس💪👍                                        من میجنگم برای خوشبخت شدنم                                      ...«لا إِلهَ إِلاَّ أَنْتَ سُبْحانَکَ إِنِّی کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ» (آيه ۸۷، سوره انبيا) 
🤣من از ۹۷قرار برم🤣 هی تعلیق میشم میام بخدا دیگه خط ندارم

ایمیل بساز با همون خط هات

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز