2777
2789
عنوان

نمیخوام تو این روز تنهاش بزارم😞

| مشاهده متن کامل بحث + 260 بازدید | 22 پست
من اخر سر نفهمیدم معنی نامزد تو سایت چیه  منظورت دوست پسره    

اره به دوس پسرمیگن نامزدخخخخخخخ

💔همسرم💔جای توزیرخروارهاخاک نیست بلکه کنارمن هست کنارمنی ک عاشقانه تورودوست داشتم ودوست دارم و دوست خواهم داشت😔        💔همه کسم💔توازپیشم پرکشیدی ورفتی واکنون من ماندم و آینده ای پرازدرد😔
بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

حالا این یه روزم اگه میشه برو پیشش و براش کادو بخر و بگو ما که بچه نیستیم من بزرگ شدم و این بچه بازیارو کنار گذاشتم حالا نوبت توعه؟

یا نه امروز این حرفارو نزن فقط سعی کن خوش باشین اگه لازم شد بگو 

بعد دیدی جدی میگه منطقی با هم حرف بزنین و اگه شد به هم برگردین ولی بدون بچه بازی و این حرفا 

اگرم نه که همون جدا شین الان جدا شین بهتره تا بعد عقد و....

https://harfeto.timefriend.net/16360170073699 نظری حرفی حدیثی؟   

بچه# است

برای زندگی این مناسب نیست. اونایی که با کلی عشق و علاقه میرن تهش خیلی هاشون عین... پشیمونت

وای به حال این که هر روز یه سازی میزنه. بی خیالش بشو

زندگی انقدر چالش داره که باید درباره ش فکر کرد و تصمیم دو نفره گرفت. این مرد رودر رو شدن با زندگی نیست.

ادامه نده. تازه انگ اویزونی هم بهت میزنه.

چند سالتونه؟ این مدل حرف زدن تو دوران نامزدی خیلی بچگونه هست ولی اگه انقدر دمدمی مزاجه و به خاطر اتفاقات کوچولو و مسخره قهر میکنه و بلاکت میکنه من باشم اصلا با این آدم ادامه نمیدم.