2777
2789

سلام دوستان ۸/۲/۱۴۰۰ یا همون ۱۵ ام رمضان تولد امام حسن مجتبی (ع) هست 

ایشون فوق العاده مهربون هستن بیاین همگی دعا و توسل و هرچندتا که میتونیم صلوات به ایشون هدیه کنیم و قسمشون بدیم به مادرشون حضرت زهرا تا کمکمون کنن و حاجتمونو بدن 💐

برای حاجت دلم دعاکنیدشایددعاتون درحقم مستجاب شد🌹

سلام عزیزم چشم فردا ۵۰۰ صلوات میفرستم انشالاحاجت رواشی

السلام علیک یا ابا عبدالله   اللهم صل علی محمد وآل محمد                                (اللهم عجل لولیك الفرج بحق زینب کبري س)                           (ظهور نزدیک است ان شاءالله )                                                    

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم 200 تا صلوات ناقابل هدیه میکنم به آقا امام حسن

انشالله که قبول کنن

از همه کسانی که در این تاپیک شرکت کردن التماس دعا دارم در حقم دعا کنید دوستان 🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏

منم 200 تا صلوات ناقابل هدیه میکنم به آقا امام حسن انشالله که قبول کنن از همه کسانی که در این تاپی ...

حاجت دلت روا انشاالله عزیزممممم😍😍😍😍

بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحْمٰنِ الرَّحِیمِ،

یَا عُدَّتِی عِنْدَ شِدَّتِی،

وَیَا غَوْثِی عِنْدَ کُرْبَتِی،

وَیَا مُؤْنِسِی عِنْدَ وَحْدَتِی،

احْرُسْنِی بِعَیْنِکَ الَّتِی لَاتَنامُ،

وَاکْنُفْنِی بِرُکْنِکَ الَّذِی لَایُرامُ.

به نام خداوند بخشنده مهربان

ای تکیه‌گاه و نیروی من در گرفتاری‌‌ام،

ای پناه من هنگام غم و غصه‌ام،

ای مونس من در هنگام تنهایی‌ام،

مرا با چشمت که خواب نمی‌رود نگه دار،

و با رکن و قدرت خوش که سستی نمی‌پذیرد، پناه ده

بسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیمِ- احْتَجَبْتُ بحِجَابِ اللَّهِ النُّورَ الَّذِی احْتَجَبَ بهِ‏عَنِ الْعُیُونِ وَ احْتَطْتُ عَلَى نَفْسِی وَ أَهْلِی وَ وُلْدِی وَ مَالِی وَ مَا اشْتَمَلَتْ عَلَیْهِ عِنَایَتِی ب بسْمِ اللَّهِ الرَّحْمنِ الرَّحِیمِ وَ أَحْرَزْتُ نَفْسِی وَ ذَلِکَ کُلَّهُ مِنْ کُلِّ مَا أَخَافُ وَ أَحْذَرُ باللَّهِ الَّذِی لا إِلهَ إِلَّا هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لا تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لا نَوْمٌ لَهُ ما فِی السَّماواتِ وَ ما فِی الْأَرْضِ مَنْ ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلَّا باذْنِهِ یَعْلَمُ ما بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَ ما خَلْفَهُمْ وَ لا یُحِیطُونَ بشَیْ‏ءٍ مِنْ عِلْمِهِ إِلَّا بما شاءَ وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّماواتِ وَ الْأَرْضَ وَ لا یَؤُدُهُ حِفْظُهُما وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ- وَ مَنْ أَظْلَمُ مِمَّنْ ذُکِّرَ بآیاتِ رَبِّهِ فَأَعْرَضَ عَنْها وَ نَسِیَ ما قَدَّمَتْ یَداهُ إِنَّا جَعَلْنا عَلى‏ قُلُوبِهِمْ أَکِنَّهً أَنْ یَفْقَهُوهُ وَ فِی آذانِهِمْ وَقْراً وَ إِنْ تَدْعُهُمْ إِلَى الْهُدى‏ فَلَنْ یَهْتَدُوا إِذاً أَبَداً- أَ فرَأَیْتَ مَنِ اتَّخَذَ إِلهَهُ هَواهُ وَ أَضَلَّهُ اللَّهُ عَلى‏ عِلْمٍ وَ خَتَمَ عَلى‏ سَمْعِهِ وَ قلْبهِ وَ جَعَلَ عَلى‏ بَصَرِهِ غِشاوَهً فَمَنْ یَهْدِیهِ مِنْ بَعْدِ اللَّهِ أَ فَلا تَذَکَّرُونَ- أُولئِکَ الَّذِینَ طَبَعَ اللَّهُ عَلى‏ قُلُوبِهِمْ وَ سَمْعِهِمْ وَ أَبْصارِهِمْ وَ أُولئِکَ هُمُ الْغافِلُونَ- وَ إِذا قَرَأْتَ الْقُرْآنَ جَعَلْنا بَیْنَکَ وَ بَیْنَ الَّذِینَ لا یُؤْمِنُونَ بِالْآخِرَهِ حِجاباً مَسْتُوراً. وَ جَعَلْنا عَلى‏ قُلُوبِهِمْ أَکِنَّهً أَنْ یَفْقَهُوهُ وَ فِی آذانِهِمْ وَقْراً وَ إِذا ذَکَرْتَ رَبَّکَ فِی الْقُرْآنِ وَحْدَهُ وَلَّوْا عَلى‏ أَدْبارِهِمْ نُفُوراً وَ صَلَّى اللَّهُ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ الطَّاهِرِینَ