2777
2789
عنوان

تو دورران عقد زشته اگ برم پیش شوهرم...

| مشاهده متن کامل بحث + 1804 بازدید | 132 پست
هنوز خامی عزیزم تو سن ۲۳ سالگی به بلوغ فکری میرسی 

چ ربطی ب سن 23 سالگی داره؟ مثل اینه ک بگی همه دخترا 9 سالگی ب بلوغ جنسی میزسن 

برا هر کی. متفاوته روش ننوشتن

میشه ی صلوات برای مادر مرحومم بفرستی🌷 اگ تونستی برای مادرم سوره یس بخون منم برات سوره الرحمن میخونم🌻❤️خبرم بده 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای شما چقدر باکلاس و مودب و خوبی 😂 اصلا هم فضول و خاله زنک نیستی 🤣 اصلا هم منو یاد قاشق نشسته ن ...

شما تو مجازی وقتی حرف میزنی قطعا بقیه حق پاسخ و نقدت رو دارن... حالا ادب بخثش سواست که متاسفانه...

مراحل روشنفکری در ایران😎:۱_مخالفت با دین و مذهب ۲_بیان تک جملاتی از نیچه وصادق هدایت و فروغ فرخزاد و...،۳_نگهداری سگ و گربه و آن را بیشتر از فرزند نداشته دوست داشتن🙈۴_مخالفت با چيزي که بقیه موافقند و موافقت با چيزي که بقیه مخالفند.۵_رسیدن به نهایت خودخواهی با این الگو که هرچیزی که سبب ناراحتی توست از زندگی حذفش کن به جای اینکه راه حل را دریابی....مراحل روشنفکری واقعی😶:1_احترام به تمامی مذاهب و ادیان😋 2_کسب اطلاعات و ارائه مطلب از منبع درست نه از ذهن خود، 🙃3_ ادب ادب ادب😌4_شخصیت بسیار والا 5_مطالعه کتاب و مقاله...این امضا برای تفکر است، لطفا مهربان باشیم🥰
وااای واقعا میگفتی اینارو؟؟  دلم واسه اطرافیانتون‌سوخت 😥

نه ولی واقعا اخه ی مادر چرا بیاد اینو تو ی جمعی ب عروسش بگه بعد بش بخنده من خداروشکر مادرشوهرم حداقل اینجوری نیست اتفاقا خیلی ارومم دلت نسوزه 

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....

چ ربطی ب سن 23 سالگی داره؟ مثل اینه ک بگی همه دخترا 9 سالگی ب بلوغ جنسی میزسن  برا هر کی. متفا ...

ربط داره خیلی ربط داره 

حالا فرض مثال یکی دو سال بالا پایین شاید بشه انواع بلوغ مثل بلوغ جسمی و جنسی و عاطفی و اجتماعی

نه چه ایرادی داره اخه 

منم تو دوران عقد پیش همسرم مبخوابیدم،مسافرت هم میرفتیم با خانوادش باز تو یه اتاق میخوابیدیم ما

بارون اومدو يادم داد،تو زورت بيشتره….🖤🥀
الان دیگه دوره ی این حرفاست واقعا😐😐😐

عزیز من ی سری حرمتا الان و قدیم نداره.. که ایشون و همسرش کلی تایم برای خلوت دارن بهتره وقتی تو خونه ای بچه مجرد دارن و بهرحال خانواده حساس مراعات کنن

مراحل روشنفکری در ایران😎:۱_مخالفت با دین و مذهب ۲_بیان تک جملاتی از نیچه وصادق هدایت و فروغ فرخزاد و...،۳_نگهداری سگ و گربه و آن را بیشتر از فرزند نداشته دوست داشتن🙈۴_مخالفت با چيزي که بقیه موافقند و موافقت با چيزي که بقیه مخالفند.۵_رسیدن به نهایت خودخواهی با این الگو که هرچیزی که سبب ناراحتی توست از زندگی حذفش کن به جای اینکه راه حل را دریابی....مراحل روشنفکری واقعی😶:1_احترام به تمامی مذاهب و ادیان😋 2_کسب اطلاعات و ارائه مطلب از منبع درست نه از ذهن خود، 🙃3_ ادب ادب ادب😌4_شخصیت بسیار والا 5_مطالعه کتاب و مقاله...این امضا برای تفکر است، لطفا مهربان باشیم🥰
وقتی همون بزرگتر حیا نداره میخواد از تو رخت خواب بچش سر دربیاره از همین الان مهرسکوت بزنه رو دهنش به ...

اینکه صد درصد اما اول کاری دهن به دهن نیاد بهتره حالا اون یه زری زده ما یه استاد داشتیم میگفت من تا یکسال اول تو زندگی و تو خانواده شوهر هر کی هر چی میگفت با خنده و شوخی رد میکردم نهربونی میکردم چجووور قشنگ که جا باز کردم همه فهمیدن من ادم فهمیده ایم دیگه نزاشتم کسی بهم حرفی بزنه هی تو جمع میگفتم فلانی خودتم میدونی از هر کی صدا در میاد الا من اما تو دیگ  منو به اینجام رسوندی و جوابشو جلو همه میدادم پدرشوهر مادرشوهرمم و همچنین شوهرم بس ک منو قبول داشتن   طرف منو میگرفتن همیشه مارو نصحیت میکرد اینجوری چقدرم بش میخندیدیم ولی الان میگم واقعا یکی از بهترین سیاستارو همون استادمون داشت 

پسر عسلم رهام مامان

میزارم تو افکار پوچ خودتون باقی بمونید.... 

اتفاقا افکار شما نشان از خام بودن و بدون فکر صحبت کردن داره 

و وقتی که نمیتونین دلیل قانع کننده بیارین 

متاسفانه میگین افکار من پوچه

در صورتی که اینطور نیست

شما فکر میکنین هرچی که خودتون بگید درسته 

در صورتی که نمیتونین برای حرفتون دلیل قانع کننده بیارین