2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

شما ایوب (ع)نیستی اما ناز بانو که هستی هر کسی به اندازه خودش امتحان میشه بعدشم امشب شب تولد امام ...

تولد و وفات و هر مناسبتی که بگی دلشکسته خواستم حتی بهم گفتن گاو عقیم دم نزدم و فقط گریه کردم هیشکی صدامو نشنید

شما تصور کن من من تقریبا 6سال ازدواج کردم و بدون اقدام. تازه من چقدر سال طول می‌کشه و تو مرحله اقدا ...

شما نیگی اقدام نکردم من هزار راه نرفته رو رفتم هیچی به هیچی تو لاقل پولت مونده تو جیبت من برا خودم هیچی نخریدم که پول دکتر داشته باشم

تولد و وفات و هر مناسبتی که بگی دلشکسته خواستم حتی بهم گفتن گاو عقیم دم نزدم و فقط گریه کردم هیشکی ص ...

خ

به منم گفتن تو زورت میاد که ناتوانی نمیتونی بچه دار بشی چیزی نمیتونیم بگیم بسپاریم بخدا اون باید جواب بده

رقیه خسن حسین فاطمه علی علی اصغر علی اکبر همه و همه رو امتحان کردم دیگه اعتقادی به دعا هم ندارم

منم مثل تو قبلش همه رو امتحان کردم . ولی حال آخرین باری که به حضرت رقیه متوسل شدم عجیب فرق داشت . یه حس خیلی غریب و عاجزانه ای داشتم طوری که بعد دعا و ثنام انقدرررررر آروم شدم انگار همونجا بهم الهام شد که خدا بهم نظر کرد. دوست قشنگم ما همیشه محتاج درگاه خداییم ولی همیشه با جون و دل و عاجزانه دست مون رو دراز نمیکنیم .شاید طلبکارانه باشه یا ایمان کافی با برآورده شدن نداریم یا....

خدا هیچوقت به شکسته شدن دل بندش راضی نیست 

2790
2778
2791
2779
2792