2777
2789
عنوان

من سنم کمه میخوان شوهرم بدن 😔🤕

| مشاهده متن کامل بحث + 895 بازدید | 40 پست
اقا خدایی این بچه‌مچه ها خیلی باسیاستن...زنداداش من کلاس هشتم بود...ده تا ادم تشنه رو میبره لب چشمه ...

قبل از ۲۳.۴ نباید ازدواج کرد اصلا ممکنه معیارهات تغییر کنه

چرا انقد زود ۱۴؟؟

ازدواج درسن کم خوب نیست

سلام دوستان گلم من حامی ترنس ها هستم اونها نجس نیستن .خنده دار نیستن.نشانه آخرالزمان نیستن.اونهاام انسان هستند و مثل ما حق زندگی دارن و ما نباید باخنده های الکی این حق و ازشون بگیریم خنده های ما باعث گریه های شبانه اونها هستش پس بیاین مهربون و حمایت کننده باشیم❤🤝

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه هشتگی هم برای کودک دوست پسری بزنید مرسی

حتما

سلام دوستان گلم من حامی ترنس ها هستم اونها نجس نیستن .خنده دار نیستن.نشانه آخرالزمان نیستن.اونهاام انسان هستند و مثل ما حق زندگی دارن و ما نباید باخنده های الکی این حق و ازشون بگیریم خنده های ما باعث گریه های شبانه اونها هستش پس بیاین مهربون و حمایت کننده باشیم❤🤝
فک کردم واقعا میخان شوهرت بدن😐

ن عزیزم😂

ن این کاربر عنواناش یکم جنجالیه😂

😁😂😂😅

همین دیروز بود فکرکنم یه داستانی تو پربازدیدا بود همین کودک همسری عامل خیانت بود که بعد ازدواج و دوتا بچه تو سن 18 تازه یادش افتاده بود مهمونی و پارتی بره با دوستاش و با پسرا بره بیرون تفریح و قرار بزاره

امیدوارم برنده بشی، توی اون جنگی که به هیچکس درباره اش نمیگی:)

سلام ببین بین خانواده ها و بعضی دخترا انگار مسابقه ازدواجه اگه دخترا هم سر این مسئله بی تفاوت باشن رفتار خانواده ها باعث میشه که زود ازدواج کنن اینکه تو ترشیدی دختر فلانی نامزد کرد و یه جوری میگن که دختره خجالت بکشه دختره با اوین خاستگار ازدواج میکنه نمیگم همه مردا بد هیتن ولی خب زورشون بیشتره از هر جهت فکر کنی مردا زنا رو حریفن از اون طرف تا جامعه گندی که ما داریم کار برای مردا خیلی کم پیدا میشه چه برسه به زنا 

باز زنا میسازن و میسوزن بچه دنیا میارن وقتی برای زندگیشون وقت کم میارن بچه نگهدار خونه رو تمیز کن و....بعد مرده میبینه زنه خوب نیست از قیافه افتاده از هیکل افتاده میره دنبال زن بازی واقعا زنا بدبختن حالم از دنیا بهم میخوره ای کاش ادم دوبار زندگی میکرد یه بار به جای مرد یه بار به جای زن تا مردا زنا رو حداقل یه ذره درک کنن اقایونی که اینجا هستین به زنا تون احترام بزارین تا وقتی بلد نبودین احترام گذاشتن و وفاداری رو خاستگاری کسی نرین 

اون که باز خوبه دوازده ساله بچه میارن پز هم میدن خدایاااا

به اینجور ادما باید همونموقع بگیم تا بشینن سرجاشون افتخار نداره تاسف داره اون بچه هنوز باید بره تو کوچه بره عروسک بازیشو بکنه

کاری ندارم که حرف های شما درسته یا نه ولی شما الان با این کلمات تهمت زدی به خانواده هایی که دختراشون سن ۱۸ به پایین ازدواج کردن و هیچچچچچ کدوم از چیز هایی که فرمودی دغدغه و مشکلشون نبوده 

انقدر که دل شکستن براتون مهمه حواستون باشه اگر کسی این شرایطو داره با این حرفا دلش نشکنه البته اگر  خردمند باشه به این حرفها توجه نمیکنه ... چون ذات ادما سرکشی تو زندگی بقیه هستش گرچه شعارشون دخالت نکنیم و قضاوت نکنیم باشه....

من که خودم زیر ۲۵ سال ازدواج نخواهم کرد ولی اینکه میگید زیر ۲۳ ۲۴ نباید ازدواج کرد به نظرم درست نیست ممکنه یه نفر ۲۰ سالش باشه و نیاز به ازدواج داشته باشه ازدواج قبل از ۱۸ سالگی درست نیست ولی بعد از اون به شرط بلوغ های لازم ازدواج هیچ ایرادی نداره

کاربری دوم...
اره خیلی ظلم بزرگیه مامان منم میخاست  شوهرم بده انقدر بهم فشار آورد انقدر فشار آورد  اما ش ...

خدارشکر

چندسالته عزیزم؟

انشالا ریشه کن بشه

الان میان میگن من 14 سالگیم اندازه زن 40 ساله میفهمیدم 18 ک هیچی😂😂

اینا تو جهل مرکب هستن ولشون کن

ان کس که نداند و نداند که نداند....

بیا عروسکاموببین😍...کانال عروسکسازی من رو تو ایتا سر بزن.   https://eitaa.com/gisooarusak     تنبلی تخمدان درمانش اصلاح سبک زندگیه برای اطلاعات بیشتر این پیج رو دنبال کنید و اگه بهتر شدین برام دعا کنیدniloofarpcossupport              

همین دیروز بود فکرکنم یه داستانی تو پربازدیدا بود همین کودک همسری عامل خیانت بود که بعد ازدواج و دوت ...

بله همین مشکلاتم هست 

خیلیا پشیمون میشن میگن نتونستیم مجردی کنیم

همین دیروز بود فکرکنم یه داستانی تو پربازدیدا بود همین کودک همسری عامل خیانت بود که بعد ازدواج و دوت ...

اخرش چی شذ؟

بیا عروسکاموببین😍...کانال عروسکسازی من رو تو ایتا سر بزن.   https://eitaa.com/gisooarusak     تنبلی تخمدان درمانش اصلاح سبک زندگیه برای اطلاعات بیشتر این پیج رو دنبال کنید و اگه بهتر شدین برام دعا کنیدniloofarpcossupport              

2790
2778
2791
2779
2792