2777
2789
عنوان

من سنم کمه میخوان شوهرم بدن 😔🤕

892 بازدید | 40 پست

به ازدواج دخترا زیر ۱۸ سال کودک همسری میگن یکی از دلایلشم نابرابری جنسیتی هستش و درمکان های بیشتر اتفاق تلخ میوفته که  دختران به اندازه پسران ارزش ندارند  اونا به عنوان به فشار به خانواده خود تلقی میشن یکی از دلایل دیگه اونم فقر هستش

ازدواج دختر به خانوادش این امکان رو میده که هزینه خانواده برای یک نفر از نظر :هزینه تغذیه . لباس پوشیدن و آموزش و... کم بشه

در جوامع که مهریه یاقیمت عروس پرداخت میشه خانواده های فقیر اغلب از  کودک همسری استقبال می کنن

عوارض ازدوا در سن کم:

دختران متاهل در اوایل ازدواج احتمالاً خشونت.

سوءاستفاده و روابط جنسی اجباری یا همون تجاوز رو تجربه  میکنن اونا در برابر عفونت های مقاربتی مثل  HIV نسبت به هم سن و سال های خود آسیب پذیرتر میشن و دچار افسردگی و بعد از چندسال دچار پشیمونی چرا که معیارهاشون برای ازدواج تغیبر میکنه

نه_به_کودک_همسری#  

سلام دوستان گلم من حامی ترنس ها هستم اونها نجس نیستن .خنده دار نیستن.نشانه آخرالزمان نیستن.اونهاام انسان هستند و مثل ما حق زندگی دارن و ما نباید باخنده های الکی این حق و ازشون بگیریم خنده های ما باعث گریه های شبانه اونها هستش پس بیاین مهربون و حمایت کننده باشیم❤🤝

یه هشتگی هم برای کودک دوست پسری بزنید مرسی

بیا عروسکاموببین😍...کانال عروسکسازی من رو تو ایتا سر بزن.   https://eitaa.com/gisooarusak     تنبلی تخمدان درمانش اصلاح سبک زندگیه برای اطلاعات بیشتر این پیج رو دنبال کنید و اگه بهتر شدین برام دعا کنیدniloofarpcossupport              

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دخترای زیر 18 سال اونا از 40 ساله ها بیشتر میفهمن جوک سال😂😂😂😂😂

الان میان میگن من 14 سالگیم اندازه زن 40 ساله میفهمیدم 18 ک هیچی😂😂

امیدوارم برنده بشی، توی اون جنگی که به هیچکس درباره اش نمیگی:)

فک کردم واقعا میخان شوهرت بدن😐

با زندگی دعوام شد کسی نیمد جدامون کنه🚶🏻🕳️          ‌               من حوصله بحث کردن ندارم حرفمو میزنم میرم برام مهم نیس چی دربارم فک میکنی چی میخای بگی در ضمن مخالفی ریپ نزن ❌❌❌❌ کامنت تو شخصیتتو نشون میده 🙂🙌🏻 پس با کامنتت عقده ای بودنتو بهم ثابت نکن 😂🙌🏻❌
ن این کاربر عنواناش یکم جنجالیه😂

پسندیدم😂

با زندگی دعوام شد کسی نیمد جدامون کنه🚶🏻🕳️          ‌               من حوصله بحث کردن ندارم حرفمو میزنم میرم برام مهم نیس چی دربارم فک میکنی چی میخای بگی در ضمن مخالفی ریپ نزن ❌❌❌❌ کامنت تو شخصیتتو نشون میده 🙂🙌🏻 پس با کامنتت عقده ای بودنتو بهم ثابت نکن 😂🙌🏻❌
الان میان میگن من 14 سالگیم اندازه زن 40 ساله میفهمیدم 18 ک هیچی😂😂

اون که هیچی یه نفر میگفت من همزمان دارم دوتا لیسانس دانشگاه دولتی و20 سالمه 😂

Amor mio arash♥️♥️♥️                                            مامان آیلین و آیدین 

دخترای زیر 18 سال اونا از 40 ساله ها بیشتر میفهمن جوک سال😂😂😂😂😂

نه دوست عزیز اون موضوعش کلا فرق داره

سلام دوستان گلم من حامی ترنس ها هستم اونها نجس نیستن .خنده دار نیستن.نشانه آخرالزمان نیستن.اونهاام انسان هستند و مثل ما حق زندگی دارن و ما نباید باخنده های الکی این حق و ازشون بگیریم خنده های ما باعث گریه های شبانه اونها هستش پس بیاین مهربون و حمایت کننده باشیم❤🤝

اقا خدایی این بچه‌مچه ها خیلی باسیاستن...زنداداش من کلاس هشتم بود...ده تا ادم تشنه رو میبره لب چشمه دوباره تشنه برنیگردونه...من ۱۸ ازدواج کردم باز میگم سنم کم بود

السلام علیک یا بقیه الله عجل الله تعالی و فرجه                   ....به جمع👈مشق انتظار👉بپیوندید
همسایه ما دخترشوتو۱۵،۱۶ سالگی شوهرداده تازه افتخارم میکنه میگه بقیه ب اینکه دخترم شوهرکرده حسادت میک ...

بله 

متاسفانه الان کمتر شده تاسال های ایندم کمتر میشه انشالا

همسایه ما دخترشوتو۱۵،۱۶ سالگی شوهرداده تازه افتخارم میکنه میگه بقیه ب اینکه دخترم شوهرکرده حسادت میک ...

اون که باز خوبه دوازده ساله بچه میارن پز هم میدن خدایاااا

خدایا مرا مسبب شکستن هیچ دلی قرار مده❤️ و دلم را به نقطه ای که خیرم در آن است متوجه ساز... الهی رِضاً بِرضائک 💜