2777
2789
عنوان

یه خانواده ۳ نفره با ماهی ۱۰ ملیون خوبه

| مشاهده متن کامل بحث + 325 بازدید | 31 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من خودم مشکل باروری دارم اخساس میکنم همون واسم کافیه خجالت میکشم بهش بگم پول بده الان عید ۱۵۰۰ پول د ...

وا مگه بچه ۳ ساله نداری

مهد کودک میخوای باز کنی میگی مشکل دارم؟؟؟؟

همسرت فردا بیمار بشه نباید از غذایی که میپزی بخوره؟باید خجالت بکشه

چه حرفااااا

ادم سرشو بزنه دیوار

من ملکه آبی پوش آتلانتا ملکه آرامش علم عشق ثروت کار خود را به خدا وامیگذارم که خداوند بر احوال بندگان بیناست
من خودم مشکل باروری دارم اخساس میکنم همون واسم کافیه خجالت میکشم بهش بگم پول بده الان عید ۱۵۰۰ پول د ...

زیاد فکر این چیزارو نکن

اگرم بیمه تکمیلی داشته باشین پول دوا و دکتر برمیگرده

فقط 20 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ما یه خونواده چهار نفره با نهایت چهار تومان مستاجر هم هستیم   

تو مرا جان وجهانی 💕 عشق خنگولم ⁦👩‍❤️‍💋‍👨⁩ امروز ۱۱ اسفند ۱۴۰۳هست تو دلم یه عالمه غم غصه فکر خیال هست ولی امروز بیخیال غصه هام میشم آرزوهامو میسپارم به خدا که دیر داده ولی بهترینشو  داده خدایا  ۱۷سال گذشت لطفا به من یه خونه بده که همیشه رویاشو داشتم آرامش بده خدایا حالمو خوب کن ..خدای خوبم خودم و آرزوهایم را به تو میسپارم امروز۱۴۰۳/۱۲/۱۱ ❤️❤️خیلی زود میام اینجا و ثبت میکنم که به آرزوم رسیدم 😍😍😍 

وا مگه بچه ۳ ساله نداری مهد کودک میخوای باز کنی میگی مشکل دارم همسرت فردا بیمار بشه نباید از غذایی ...

اخه میترسم سنم بره بالا دبگه نتونم بچه دارشم دست خودم نیس مشکل از منه عذاب وجدان گرفتم

اخه میترسم سنم بره بالا دبگه نتونم بچه دارشم دست خودم نیس مشکل از منه عذاب وجدان گرفتم

مگه بچه نداری؟؟؟؟

نمیفهممت  

من ملکه آبی پوش آتلانتا ملکه آرامش علم عشق ثروت کار خود را به خدا وامیگذارم که خداوند بر احوال بندگان بیناست
یه بچه دارم یعنی بچم تک فرزند بشه؟اصلا تک فرزندی رو قبول ندارم

چی بگم

قسط نداریم ولی مشکل ناباروری داریم که خودش معضل بزرگیه

اگه دوباره به فکر بچه باشید بله چون باید هزینه های اون رو هم کنار بذارید،ولی بهتره با توجه به اینکه یک بچه دارید توی این اوضاع و احوال فکر بچه ی دیگه نباشید البته نظر خود شما مهم تر هست این صرفا یک نصیحت خواهرانه بود🌹

گر نداری دانش ترکیب رنگ                                       بین گل ها، زشت یا زیبا مکن                                    خوب دیدن، شرط انسان بودن است                           عیب را، در این و آن پیدا مکن
چرا گذاشتی چهار بشین 😢

دوست داشتیم 

من که نگفتم ناراضی ام از در آمد و ۴نفر شدنمون..

بخدا قسم شوهر من چنان رو حلال و حروم بودن معتقده که اون ۳تومن حکم ۱۰۰میلیون رو داره برامون...

خدا رو شکر از پا قدم تو دلیم هم خونه هم ماشین هم طلا گرفتم....

دوست داشتیم  من که نگفتم ناراضی ام از در آمد و ۴نفر شدنمون.. بخدا قسم شوهر من چنان رو حلال و ...

چقدر خوب مادر منم ۱۸۰۰ حقوقش ولی میگه اندازه ۱۰ تومن این برای من

معلم زبان  و خیاطی (نازک دوزی ) برای تدریس خصوصی بهم پیام بدین یک چهارم قیمت