سلام دوستان خوبید؟من دیروز رفتم دانه های بلال که همان ذرت هست رو گرفتم فریز کنم 20 دقیقه جوش دادم الان نمیدونم همینطور فریز کنم یا در شیشه به همراه آب نمک بزارم؟
ببین نظرات اینجا خیلی خوبه ها ولی تهش ادم نیاز داره یه ادم متخصص بهش بگه چیکار کنه. من خودم هربار مساله اینجوری برام پیش میاد میرم سراغ دکترساینا. بیا اینم لینکش بعد تازه خیالمم راحته که اگر مشکلم حل نشه پولمو کامل برمیگردونن.
الان کاملا ذرتها نرم شدن؟ اگه خواستی توی غذا بریزی دیگه نمیخواد بجوشونی اما واسه ذرت مکزیکی و اینا یه کم بجوشون که گرم بشه البته اگه از اول نمیجوشوندی بهتر بود ولی الانم خوبه. مشکلی پیش نمیاد
من این کارو کردم خوب شده ذرت رو جدا کن اب پز کن با نمک بعد از صافی رد کن بزار فریزر پخته و اماده هست و هر وقت که بخوای به راحتی هر مقدار که خواستی جدا میکنی برای استفاده