سلام دوستان خوبید؟من دیروز رفتم دانه های بلال که همان ذرت هست رو گرفتم فریز کنم 20 دقیقه جوش دادم الان نمیدونم همینطور فریز کنم یا در شیشه به همراه آب نمک بزارم؟
ببین برای منم همین پیش اومده بود دقیقا!!😥من از یکی از پزشکای دکترساینا ویزیت انلاین گرفتم از خونه و خیلییییی خوب بود. بیا اینم لینکش ایشالا که مشکلت حل میشه
الان کاملا ذرتها نرم شدن؟ اگه خواستی توی غذا بریزی دیگه نمیخواد بجوشونی اما واسه ذرت مکزیکی و اینا یه کم بجوشون که گرم بشه البته اگه از اول نمیجوشوندی بهتر بود ولی الانم خوبه. مشکلی پیش نمیاد
من این کارو کردم خوب شده ذرت رو جدا کن اب پز کن با نمک بعد از صافی رد کن بزار فریزر پخته و اماده هست و هر وقت که بخوای به راحتی هر مقدار که خواستی جدا میکنی برای استفاده