2777
2789
عنوان

واکسن کزاز

| مشاهده متن کامل بحث + 247 بازدید | 22 پست
سلام  این واکسن کزاز واسه چیه؟ بهداشت بمن گفت باید بزنی ولی ترسیدم نرفتم

نمیدونم والا منم میترسم ولی قراره ماه بعد ک رفتم بزنن اگه حامله نبودم به حرفشون گوش نمیکردم و نمیرفتم ولی حاملم باید یه ماه بعد برم

آی بدم میاد لایک میکنید با ذوق میرم ببینم کیه ک جوابمو داده میبینم لایکه دقیقا قیافم این میشه 😐😐😒😒لایکم نکنید از من بیکارتر نیس ک فقط تو نی نی سایتم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پس چرا من نزدم کسیم بهم‌نگفت 

حتما نفهمیدن دیگه واسه منم از وقتش دو ساله گذشته و نمیدونستن امروز ک پرونده بارداری بستم پرسیدن گفتن زدی گفتم ن

آی بدم میاد لایک میکنید با ذوق میرم ببینم کیه ک جوابمو داده میبینم لایکه دقیقا قیافم این میشه 😐😐😒😒لایکم نکنید از من بیکارتر نیس ک فقط تو نی نی سایتم
مطمئنی اخه میگن یه هفته اینا درد داره

نه بابا من که اصلا درد نداشتم شاید در حد ی بیشگون

._. استادمون‌میگفت‌:ماشینو‌که‌طراحی‌میکنن یه‌آینه‌کوچیک‌میزا‌رن‌واسه‌‌نگاه‌کردن‌به‌عقب یه‌شیشه‌بزرگ‌میزارن‌واسه‌دیدن‌جلو همونقد‌ر محدود‌به‌گذشته‌نگاه‌کنید نگاهتون‌به‌جلو‌باشه!"میفهمین‌کِه‌چی‌میگم.. #زندگی‌ذره‌کاهیست که‌کوهش‌کردیم... مامان یه پسر کوچولو هستم^^
تا چه زمانی وقت داری ؟

ببین اولین واکسنش ک وقتیه ک کلاس نهم راهنمایی هستی میزنن بعدش بعدیا هم ده سال به ده ساله هر وقت بری میزنن به وقت نیس اولین واکسنو