سلام دوستان من یه هفته پریودم عقب افتاده دیروز آز دادم منفی بود بتامم ۳/۷۵بود دکتر رفتم سونو گرفت ازم گفت بنظر میاد حامله باشی کسی میدونه من حامله ام یا نه؟؟؟؟
دخترم تو تکه کوچکی از بهشت هستی که از آسمان جدا شده❤😍 پرنسس مامان نورچشمم خیییییییلی عاشقتیم من و بابایی ❤😘💕خدایاشکررررت😍😍😍
خب جرئت بی بی چکو نداری ازمایش کبدتره چند وقته اقدامی
اخه رو بی بی چک نمیشه زیاد مطمین بود باید بازم ازمایش داد،ولی اگه یه هفته نشم وازمایش بدم دیگه احتمال خطاش کمتره،۴ ماه ولی پریودم منظم بود
دوست خوب نی نی سایتی من،چقدر خوبه که اولین نسخت تو هرتاپیکی این نیس که ببین به نظرم شوهرت داره هرز میپره یا ببین من نمیفهمم چرا تو این زندگی موندی طلاق بگیر.چقدر خوبه که راست یا دروغ فخر نمیفروشی حالا بخاطر اخلاق همسرت یا موقعیت مالی یا...چقدر خوبه که درک میکنی عقاید مذهبی ادما باهم متفاوته،چقدر خوبه که پای تاپیک یه کاربر غمگین که داره درددل میکنه نمیای بنویسی خب که چی.من افتخار میکنم دوستی مثل تو دارم و خوشحال میشم فقط امثال تو با من حرف بزنن اینجا.زندگیت غرق شادی و ارامش🌹
اخه رو بی بی چک نمیشه زیاد مطمین بود باید بازم ازمایش داد،ولی اگه یه هفته نشم وازمایش بدم دیگه احتما ...
اگه مشکلی نبوده شاید بارداری البته تو اقدام ممکنه بهم بریزه حالا چون میگی منظم بوده پس امکانش هست ک باردار باشی ولی بیبی چک برا خیلیا جواب داده پس میشه بهش اعتماد کرد
اگه مشکلی نبوده شاید بارداری البته تو اقدام ممکنه بهم بریزه حالا چون میگی منظم بوده پس امکانش هست ک ...
باشه بازم من جریت ندارم 🤣🤣،خدا شفام بده
دوست خوب نی نی سایتی من،چقدر خوبه که اولین نسخت تو هرتاپیکی این نیس که ببین به نظرم شوهرت داره هرز میپره یا ببین من نمیفهمم چرا تو این زندگی موندی طلاق بگیر.چقدر خوبه که راست یا دروغ فخر نمیفروشی حالا بخاطر اخلاق همسرت یا موقعیت مالی یا...چقدر خوبه که درک میکنی عقاید مذهبی ادما باهم متفاوته،چقدر خوبه که پای تاپیک یه کاربر غمگین که داره درددل میکنه نمیای بنویسی خب که چی.من افتخار میکنم دوستی مثل تو دارم و خوشحال میشم فقط امثال تو با من حرف بزنن اینجا.زندگیت غرق شادی و ارامش🌹