2777
2789
عنوان

لطفا کسی ک تجربه داره بیاد کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 240 بازدید | 39 پست
چدن گف خوب نمیشه برادر شوهر خواهرمم کلی ب دکتر فحش داد ک این چ حرفیه مگه میشه تو مریضی تنهاش بزاره و ...

دقیق اطلاع ندارم

من خودمم ابان ماه کرونا گرفتم و شیرم خشک شد

دو ماه به بچه ام شیر دادم،شیرم کافی بود و خیلی خوب بزرگ میشد ولی یهو خشک شد

ان شاءالله حالشان خوب میشه.. بالاخره یه بیماری هست که از عوارضش چیزی فعلا نمیدونن،هر چیزی ممکنه پیش بیاد

حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عموی منم اینجوری شده طفلی بچم نداره بعد اینکه کرونا گرفته دیگه اصلا حرف نمیزنه خیلی دکتر بردیم ...

اخی عزیزم خدا کمکش کنه 😭😭😭😭 چند سالشونه ؟

من دلم برا بچه خواهرم ریش میشه دلش میخواد باباش بغلش کنه ولی نمیاد سمتش😢😢😢

ینی خوب شد ؟ مریضیش واس کرونا بود ینی 

نه سه تا از یچه هاش به سه روز میکشید بعد از اون میمردن افسردگی گرفت

دقیفا حالت های شوهرخواهرشما

خدایا چرا امیدوارمون میکنی بعدش ازمون میگیریش...حتما یه حکمتی هس که ما مادر بشیم...وابسته اون نی نی بشیم...بعدش ازمون بگیره ش....خدایا راضی ام به رضای خودت...خدایا 
اگه سابقه نداشته احتمال خیلییی زیاد از عوارض کروناس یه سرچ کن خیلی عوارض عصبی داره تحمل کنید مطمئنا ...

ان شاءالله بحق این وقت عزیز ک خوب میشه .

جون طاقت دیدن این حالشو نداریم خواهرم تو این یک هفته خیلی لاغر شد بخاطرش😣😥

پسرفوق العاده شادی بود ن هیچ مشکلی تدارن بعد کرونا اینحوری شد  اره مشاور اینو گف

یه خبر تو سی ان ان خوندم هر ۴نفری که کرونا گرفتن یکیشون بعد ۶ماه افسردگی شدید یا اختلالات روانی میگیرن 

آرزومه که بغلم کنی خودت،🥲🥲                                            دوست دارم با عشق تو پیر شوم🥲
ان شاءالله بحق این وقت عزیز ک خوب میشه . جون طاقت دیدن این حالشو نداریم خواهرم تو این یک هفته خیلی ...

عزیزم خیلی سخته 😟 ولی الان باید کنارش باشین 

به امید خدا که خوب میشه حالشون کمکش کنید شماهم جای ناراحتی سعی کنید فضای اطرافشو شاد کنید 

اخی عزیزم خدا کمکش کنه 😭😭😭😭 چند سالشونه ؟ من دلم برا بچه خواهرم ریش میشه دلش میخواد باباش بغلش ...

عموم ۵۰ سالشه ولی اینقدر سرحال واجتمایی بود به خدا پای ثابت همه کارامون بود ولی اصلا باید ی چیزی رو۳ بار بپرسی تا جواب بده🤕🤕

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم
یه خبر تو سی ان ان خوندم هر ۴نفری که کرونا گرفتن یکیشون بعد ۶ماه افسردگی شدید یا اختلالات روانی میگی ...

اره خودم کلی مطلب خوندم راجبش 

من خودم تابستون کرونا گرفتم تک و تنها تک خونه بودم کسی نبود ولی طاقت اوردم خوب شدم مامانم چون فشارخون داره نذاشتم بیاد پیشم ولی شوهرخواهرم ترسو متاسفانه

یه خبر تو سی ان ان خوندم هر ۴نفری که کرونا گرفتن یکیشون بعد ۶ماه افسردگی شدید یا اختلالات روانی میگی ...

کاملا درسته من خیلی اذیت شدم عصبی میشدم بدجووووور بعدش که آرومتر میشدم تعجب میکردم چرا اینجوری شدم من خیلیم آرومم برا همین بیشتر تعجب میکردم دیگه خوندم دیدم از عوارض این کرونای گوربه گوریه

عزیزم خیلی سخته 😟 ولی الان باید کنارش باشین  به امید خدا که خوب میشه حالشون کمکش کنید شماهم ج ...

ممنون ما اصن جلوش ناراحتی نمیکنیم 

دعا کنید زودتر خوب بشه 

وای  یاخدا چرا میمردن اخه بخاطر کرونا

نه بابا خیلی وقت پیش اینحوری بوده به خاطر ژنتیکی

خدایا چرا امیدوارمون میکنی بعدش ازمون میگیریش...حتما یه حکمتی هس که ما مادر بشیم...وابسته اون نی نی بشیم...بعدش ازمون بگیره ش....خدایا راضی ام به رضای خودت...خدایا