2777
2789
عنوان

مشاعره😐🙈

| مشاهده متن کامل بحث + 400 بازدید | 148 پست
باز و آی دل تنگ مرا مونس جان باش وین سوخته را محرم اسرار جهان باش

شیدا از آن شدم که نگارم چو ماه تو 

ابرو بنمود و جلوه گری کرد و رو ببست

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مي رود عمر عزيز ما، دريغا چاره چيست دي برفت و ميرود امروز و فردا، چاره چيست

تومو می بینی و من پیچش مو

تو ابرو من اشارت های ابرو

بگو که از غم عشقت چگونه جان برهانم؟💔چگونه اینهمه غم رابه هرطرف بکشانم؟ 😔نه پای رفتن ازینجا نه طاقتی که بمانم 😭چگونه دست دلم را به دست تو برسانم....💔💔💔

@abbas1360_1  

@ونوس_۱۱۱۱۱۱۱۰۰۰۰۰۰۰  

@ضرد  

آرزوهستم ۲۰ سالمه😑این روزا مثل شیشه شدم زود میشکنم ولی بد میبُرَم....😎اگه تو شاخی ب ماچه تو جات رو سرگاوه ن اینجا😏ی مشت لَجَن با من لَجَن....😶اگه غرورم بشکنه با تیکه هاش شاهرگ زندگیتو میزنم....😏نزار سَر ب سَرم من خودم دردسَرم😎باشه شما جلو ما پُشتیم ...ولی بدون مَسیری ک میری گرگاشو ما کُشتیم...😏
شیدا از آن شدم که نگارم چو ماه تو  ابرو بنمود و جلوه گری کرد و رو ببست

تاتونگاه میکنی کار من آه کردن است

ای به فدای چشم تو این چه نگاه کردن است

بگو که از غم عشقت چگونه جان برهانم؟💔چگونه اینهمه غم رابه هرطرف بکشانم؟ 😔نه پای رفتن ازینجا نه طاقتی که بمانم 😭چگونه دست دلم را به دست تو برسانم....💔💔💔
تومو می بینی و من پیچش مو تو ابرو من اشارت های ابرو

وفایی نیست در گل ها منال ای بلبل مسکین        کزین گلها پس از ما هم فراوان روید از گلها

هرچند متوجه معنیش نمیشم😂😂🙈

آرزوهستم ۲۰ سالمه😑این روزا مثل شیشه شدم زود میشکنم ولی بد میبُرَم....😎اگه تو شاخی ب ماچه تو جات رو سرگاوه ن اینجا😏ی مشت لَجَن با من لَجَن....😶اگه غرورم بشکنه با تیکه هاش شاهرگ زندگیتو میزنم....😏نزار سَر ب سَرم من خودم دردسَرم😎باشه شما جلو ما پُشتیم ...ولی بدون مَسیری ک میری گرگاشو ما کُشتیم...😏
هر گرفتاری ما ، زلف میارای ما بسته ی دامیم ، تو فکر دگری کن

نه به ابر
نه به آب
نه به برگ
نه به این آبی آرام بلند
نه به این خلوت خاموش کبوترها
نه به این آتش سوزنده که
لغزیده به جام
من به این جمله نمی اندیشم

شیدا از آن شدم که نگارم چو ماه تو  ابرو بنمود و جلوه گری کرد و رو ببست

تا بوده چشم عاشق در راه يار بوده          بي آنكه وعده باشد در انتظار بوده

وفایی نیست در گل ها منال ای بلبل مسکین        کزین گلها پس از ما هم فراوان روید ...

آرام دل و جانی ای دلبر کرمانی

ای دلبر کرمانی آرام دل و جانی

تومو می بینی و من پیچش مو تو ابرو من اشارت های ابرو

وفا  نکردی و کردم  ، جفا ندیدی و دیدم

شکستی و نشکستم ، بریدی و نبریدم  

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....
یارم ای یار یار یارم یار ای یار یار 😇😂😂😂

😂😂😂🙈🙈

وفایی نیست در گل ها منال ای بلبل مسکین        کزین گلها پس از ما هم فراوان روید ...

ای ایران ای مرز پر گهر ای خاکت سرچشمه ی هنر 😇😂😝

‹ تا استخوان مبتلای توام^^🔗♥️ ›