2789
عنوان

همسرم...

| مشاهده متن کامل بحث + 774 بازدید | 28 پست

یه سوال..انگیزت چی بود زن کسی که ۱۷ سال بزرگتره شدی؟؟ارزششو داشت بنظرت الان؟

علی؟!!!!!                                                                           همسر عزیزتر از جانم💖 خداروشکر میکنم که تورو با من آشنا کرد.. خداروشکر میکنم که همسرم شدی و دنیامو زیباتر کردی.. خداروشکر میکنم که بابای پسرم تو هستی👶💗یادمه اولین‌بار که منو دیدی گفتی میخوام خانوم خونم باشی و من باورت نکردم..تورو از خودم روندم💔 ولی الان پنج ساله که خانوم خونتم و بابتش هزاران بار خداوند رو شکر میکنم💋بمونی برام مرد بی نظیر من🤴👸💞💞💞

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

بعدش سر خواهر زاده خودش بحثمون شد

یه چند وقتیه خواهر زادش که هم سن من و همکلاسیمه دشیدا باهام بد برخورد میکنه!در حدی که بهش پی ام دادم من شماره مامانتو ندارم ببین این ارایشگاهه که اون میره میخوام برم برا ناخن ببین کار ابروشم خوبه؟گفت برو همون اشغال دونی هایی که قبلا میرفتی!!!!

اره...اخلاق بد همه دارن پلی کاملا میدونم اخلاق های خوبشو هرکسی نداره

این اخلاقی که شما گفتی ازش همه خوبیاشو از بین برده.‌یکی از بدترین اخلاقارو داره متاسفانه

علی؟!!!!!                                                                           همسر عزیزتر از جانم💖 خداروشکر میکنم که تورو با من آشنا کرد.. خداروشکر میکنم که همسرم شدی و دنیامو زیباتر کردی.. خداروشکر میکنم که بابای پسرم تو هستی👶💗یادمه اولین‌بار که منو دیدی گفتی میخوام خانوم خونم باشی و من باورت نکردم..تورو از خودم روندم💔 ولی الان پنج ساله که خانوم خونتم و بابتش هزاران بار خداوند رو شکر میکنم💋بمونی برام مرد بی نظیر من🤴👸💞💞💞

امشبم توی گروه من یه چیزی گفتم .گفت نه حوصله خودتو دارم نه کیک ات جای کیک قول بده دور و ور من پیدات نشه!!!منم خیلی ناراحت شدم که توی گرپه ۳۷ نفر ادم که همه هم رو میشناسیم این رو گفت ...

همسرم گفت فردا زنگ میزنم به مامانت میگم خوشم نمیاد کسی نیستم بیاد خونمون گفتم زنگ زدی به مامانم بعدش زنگ بزن به ابجیت بگو دهن بچشو جم کنه جلو اون همه ادم اینجوری با من حرف میزنه و یدم به من بد میگه .

گفت تو غلط کردی باهاش حرف زدی اون خوشش نمیاد باهات حرف بزنه...

وا حتما میترسه کسی حرف یادت بده احازه میده تنها بری خونه مادرت؟ 

اره همیشه فکر میکنه خواهرم داره حرف یادم میده

در حالی که خواهرم هرچی میگه من از گوش میشنوم از گوش دیگه میدم بیرون.

اره میزاره تنهایی بدم خونه مامانم اینا

اره همیشه فکر میکنه خواهرم داره حرف یادم میده در حالی که خواهرم هرچی میگه من از گوش میشنوم از گوش د ...

عزیزم پس داری آیندتو تباه میکنی با این اخلاق‌ش وقتی حق نداری از این زندگی دلت به چی خوسه

۴.۵ماه اشنایی ۱سال و نیم عقد بهمن سال پیش عروسی...

خیلی وقت داشتی پس 

چرا اعتراض نکردی ک اخلاقش بده 

بعضی دردا مثل چایی میمونن....!!!شاید سرد بشن !اما تلخ باقی میمونن...!!!!❤️😍 سال ۱۴۰۱ب آرزوم رسیدم 😍❤️
عزیزم پس داری آیندتو تباه میکنی با این اخلاق‌ش وقتی حق نداری از این زندگی دلت به چی خوسه

اخلاقش اونقدرم که شما میگی بد نیست

شاید ۲.۳ تا بدی داشته باشه ولی اخلاقای خوبم خیلی داره

اخلاقش اونقدرم که شما میگی بد نیست شاید ۲.۳ تا بدی داشته باشه ولی اخلاقای خوبم خیلی داره

گلم وقتی مرد از لحاظ خوراک آدمو تامین کنه محبت کنه و این حرفا ولی زن اجازه نداشته باشه مادرشو یه روز تنها تو خونه خودش مهمون کنه به هیچ دردی نمیخوره بحث اعتماد و اطمینان به زن میشه که به نظرم این آقا نداره این حسو باهاش منطقی صحبت کن بگو من هم تو این زندگی حقی دارم خونمه نمیتونم به مادرم بگم نیا خونم یا کسی بیاد راهش ندم اگه این اخلاقش خوب نشه خیلی جاها غرورتو باید لِه کنی منطقی فکر کن.