2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه اهل فیلم ترسناکین احضار ۱و۲و۳ و راهبه رو ببینین من دیدم تا ۱ ماه خونمون جن میدیدم😱😱😱😱🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤣🤣

از یه جایی بع بعد احساسات ته نشین میشود و لباس منطق به تن میکند! دیگه دوستت دارم های ادم ها را قاب نمیگیرد تا به دیوار قلبش بیاویزد ادم از یه جایی به بعد عشق را در اعماق فراموشی دفن میکند چون خسته تر از ان است که بارها شکست بخورد
جاست کامرانی😒

بااینکه اصلا ترسناک نیست اصلا 

ولی وقتی تنهایی دارم سحری میخورم هی باید اینور اونور  و پشت سرم رو نگا کنم 😐 وقتی هم میرم تو حیاط مسواک بزنم  خودمو مبچسبونم به دیوار که یهو روحی از پشت خفتم نکنه 😐😂

زندگی اونجور که میخواستم پیش نرفت اما😞..منتظر معجزه هستم😇..دعا کنین معجزه ی زندگیم اتفاق بیفته..متاهلم😊
بااینکه اصلا ترسناک نیست اصلا  ولی وقتی تنهایی دارم سحری میخورم هی باید اینور اونور  و پش ...

و اون شبی که اولین بار کامرانی احضارشد من نتونستم بخوابم😑همش خوابشو میدیدم

🇯🇴الهی و ربی من لی غیرک🔆❤️

و اون شبی که اولین بار کامرانی احضارشد من نتونستم بخوابم😑همش خوابشو میدیدم

😂😂 خدایی آنابل و بقیه اینقدر ترسناک‌نبودنااا  

فک کنم چون انتظار اینجوری فیلمی از شبکه ی یک نداشتم اینطور شدم 

زندگی اونجور که میخواستم پیش نرفت اما😞..منتظر معجزه هستم😇..دعا کنین معجزه ی زندگیم اتفاق بیفته..متاهلم😊