2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میدونست من پول دارم ولی نمیدونست چقدر ازم پول قرض خواست چهل میلیون منم دادم پولو گرفت رفتاراش عوض شد قرار بود بیاد خواستگاری نیومد به جاش رفت مسافرت منم به خواهرم همه چیو گفتم گفت خاک تو سرت کلاهبردار بودع پولتو خورده و خلاصه

جواب ابلهان خاموشیست ⁦:-)⁩

وقتی کامل تعریف کرد یه نفر لایک کنه مرسی

♥️♥️خدای مهربونم ممنونم که حاجتمو دادی ♥️♥️              آدما کلا چهار دستن یا ممد یا فاطی یا زهران یا علی😐 بقیه دوستای اینان. 😑😑                                                                  یه بار هم تو اتوبوس جامو به یه پیرزن ندادم بالا سرم وایساده بود نگا معنا دار می‌کرد، منم موقع پیاده شدن می‌لنگیدم که عذاب وجدان بگیره😬🤪                                   
میدونست من پول دارم ولی نمیدونست چقدر ازم پول قرض خواست چهل میلیون منم دادم پولو گرفت رفتاراش عوض شد ...

واقعا چهل میلیون پول بی زبونو دادی رفت؟؟؟من بابام ازم قرض بخواد نمیدم

وزن اولیه ۶۸.۸۰۰ ، ماهی دو کیلو کاهش با رعایت و کم خوری و کالری شماری (بدون ورزش)، وزن فعلی بعد از ۷ ماه ، ۵۴.۴۰۰    تو زندگی اگه درست موندن و به موقع رفتن رو یاد بگیری همیشه محترمی 

فشار عصبی بدی بهم وارد شد بعد پولمو با بدبختی پس داد گفت تو فکر کردی پولتو میخورم و از این حرفا بعد سه ماه باهم کات کردیم ولی خیلی دوسش داشتم ولی حرفای خواهرم از یادم نمیره اینم بگم اخرسر ک پولو پس داد خواهرم گف بگو یک میلیارد دارم تا بسوزه منم این دروغو گفتم حالا بعد شیش ماه پسره به. هر دری میزنع که بیام خواستگاری تو فقط بگو بله بارها بلاکش کردم ولی باز اومده سمتم هنوزم دوسش دارم اونم میگه عاشقتم ولی همش سرد رفتار کردم یا اصلا جوابشو ندادم

یعنی منو بخاطر همین چهل تومن پول میخواد؟

الان چیکار کنم من

خواهرم ک اصلاا میگه خطتو بسوزون نمیفهمه دوسش دارم میگه سرتاپاش ایراد داره

جواب ابلهان خاموشیست ⁦:-)⁩