2777
2789
عنوان

خواهرم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 836 بازدید | 60 پست

عزیزم خواهر ت وسواس فکری داره.من از پنج سالگی که خودم رو درک کردم این مشکل  رو دارم.مشاور بازبان بچه بهش میفهمونه تو مقصر اتفاقای که می افته نیستی.ببرید میونه یاد بگیره تا خودشو کنترل کنه ولی تمام عمر درگیرشه. من با استرس بدتر میشم .

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من هرچیزی ک از ذهنم بگذره واقعأ اتفاق نیفته مثلا چن وقت پیش تو ذهنم گذشت ک خیلی وقته بچه ام مریض نشده بخدا فرداش مریض شد دهنش آفت شدیدی زد تا ی هفته درگیرش بود..اصلا اعصابم خورده هر چی می‌خوام حواسم پرت شه نمیشه 

خدایا ب بزرگیت قسمت میدم دستمو بگیر خسته ام....
اون چیه؟ مثلا بهش میگم برام آب بیار ۳ بار در یخچال و باز میکنه میره و میاددوباره آب و میزاره تو یخچ ...

اسکیزو داره 

سرچ کن

یه صلوات یا حمد مهمونم کنین💚😞🙏انشأالله به چیزی که میخوام برسم😍 و همه چی زودتر حل بشه😞💚😍انشأالله همه حاجت روا بشن و همه گرفتاری ها حل بشه💚🙏 اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💚😍 برای شهیدان سید مجتبی علمدار شهید سید احمد پلارک سید رضا حسینی شهید ابراهیم هادی شهید تورجی زاده شهید علیرضا کریمی و تمام شهدا صلوات بفرستین برای 14 معصوم برای محمد و آل محمد برای نرجس خاتون و سلامتی آقا امام زمان صلوات🙏💚😍اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
منم مثلا میرم دسشویی شیلنگ آبو باید یکی اینور بزنم یکی اونور بعد بزارم سر جاش یهو تو دلم یه چیزی میگ ...

دقیقا اینم همینه...میبینی یه کلمه رو با خودش هی تکرار میکنه...دقیقا مثل همین مثال هایی که زدیه

خطرناکه؟

دقیقا اینم همینه...میبینی یه کلمه رو با خودش هی تکرار میکنه...دقیقا مثل همین مثال هایی که زدیه خطرن ...

میدونی من کنار اومدم با قضیه قبل ازدواجم مخصوصا خیلی درگیرش بودم مثلا یه درو باید چند بار باز میکردم یا یه کاری میزد تو ذهنم باید انجامش میدادم مثلا میگم اول باید پای راستم بزارم تو اتاق یا خیلی چیزای مسخره دیگه 

میگم برای من الان خیلی کمتر شده قبلا خیلی زیاد بود مثل خواهر شما 

دقیقا اینم میگه بابا تصادف کردتقصیر منع

بیشتر نسبت به کی اینجوریه؟ من چون خیلی زیاد عاشق بابام بودم خیلی وابستش بودم رو اون بیشتر حساس بودم این قضایا بیشتر بخاطر اونه الانم بیشتر بخاطر همسرمه اما نه به اندازه بابام 

وای منم دقیقا اینجوریم..مثلا لیوانو میزارم رو اپن دوباره برمیدارم دوباره میزارم یا تو ذهنم میگم بایدسه بار لیوان و بردارم دوباره بزارم رو اپن...بعضی وقتا خیلی کلافه میشم و اعصابم خورد میشه ولی باز انجام میدم😭