2777
2789
شما جنبه ندادید بابا مثلا تاپبک زدم بخندیم یکی بگه بده یکی بگه خوبه بعد خودش رو تگ کنم ببینه همش رو ...

ولش ثنا یادته با کاربری قبلیم تاپیک واسه خنده زدم همه ریختن سرم

که بعدش کاربریمو عوض کردم

بعضی وقتاخود شیطونمیآد میزنه رو شونم میگع داری چ غلطی میکنی؟😐👻              😎از اوج تا پرواااااز ۶۵۰

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نی نی یار جان لطفا کاربری ما رو چک کن و لطفا اینجا هم بگو که ما بکی نیستیم تا بعضیایی که تهمت زدن دیگه از این تهمتا نزنن ممنون 

@نی_نی_یار_3  

ارمی و کیدرامرم.،اگه دنبال فیلم کره ایید تو هر تاپیکی باشه بهتون کلی معرفی میکنم 🙂💜 کره لاور:)
من بگم  باحال خنگ دیوونه عشق جیگر  بازم بگم رایتی خودم نیستم بهتزین دوستم تو ...

😘😘😘😘😘😘😍😍😍😍

بعضی وقتاخود شیطونمیآد میزنه رو شونم میگع داری چ غلطی میکنی؟😐👻              😎از اوج تا پرواااااز ۶۵۰
یکی ک کلا نی نی یار تگ کرد😑😑ولی خب دوست دارم نی نی یار چک کنه بعد من ب ایشون بگم. واقعا بعضیا ...

خیلیا خیلی بی جنبن بابا چیه فوراا نی نی تگ میکنن 

اره متاسفانه تو یه چش بهم زدن میبی قضاوت شدی 😶😑

این جونی ... ارزویی بچگیام نبود خدایی🥺😔💔💔....
ولش ثنا یادته با کاربری قبلیم تاپیک واسه خنده زدم همه ریختن سرم که بعدش کاربریمو عوض کردم

اره بابا بازم تودمون اینا دیگه کین

ارمی و کیدرامرم.،اگه دنبال فیلم کره ایید تو هر تاپیکی باشه بهتون کلی معرفی میکنم 🙂💜 کره لاور:)
نی نی یار جان لطفا کاربری ما رو چک کن و لطفا اینجا هم بگو که ما بکی نیستیم تا بعضیایی که تهمت زدن دی ...

اوهوم 

خیلیا خیلی بی جنبن بابا چیه فوراا نی نی تگ میکنن  اره متاسفانه تو یه چش بهم زدن میبی قضاوت ...

😑☹اره

نوچ نوچ نوچ😂درست گفت

😑😑😑😑

مارو مثل قضیه دلوینت و دنیا نکنید لطفا

اشتباه گفت عزیزم

اینایی که نی نی یار تگ کردن فازشون چی بوده؟😒خب دوتا باشن چه اشکالی داره منم بااین شمارم عضوم مامانم ...

مغز_های_کوچک_زنگ_زده#  

منو ثنا شهرمون باهم کلا فرق داره

نی نی یار تگ کردن😂

فازشونو منم نفهمیدم 😂

نوچ نوچ نوچ😂درست گفت

اشتباهه الان لایکت می کنم بعدا بیاببین نی نی یار جان چی گفته