2777
2789
عنوان

دهه هشتادی

| مشاهده متن کامل بحث + 1723 بازدید | 254 پست
بسهه#  

حیف حیف به من 

کاش وقتی خرتون از پل گذشت فراموش نکنین اون پل رو کی واستون ساخت :).حالا شاید هر انسانی جایز الخطا باشه..ولی هر خطایی جایزالعفو نیست:)).تو کل زندگیم یا دارم بند کفشامو گره میزنم!یا گره هندزفریمو باز میکنم  گفتیم چشم سیاه جذابه! شما چرا قلباتون سیاه شد!؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

@منخودمم  

@عاشق_خنده  

افرینا بیاید اشتی کنید من برم

اصن هرکی اشتی نکنه خره

به خاطره منه الاغ قبول کنید

هرکی اشتی کرد بگه و روی اون یکی رو کم کنه

لینکِ زندگیتونو به هرکسی ندین که جوین بده لفت بده(:       درخواست دوستی اصلااااا قبول نمیکنم کاری داشتید یجا تگم کنید)
😏😏 @momoooooo   میگما معدتو نزنه بیایم ازت عذر خواهی کنیم؟

یکم میزنه ولی چاره ای نیست😂

لینکِ زندگیتونو به هرکسی ندین که جوین بده لفت بده(:       درخواست دوستی اصلااااا قبول نمیکنم کاری داشتید یجا تگم کنید)
یعنی به قیافه من میخوره شوخی کنم؟    

معلومه خیلی جدی هستی و دروغ گو چون عتشق خنده نیستی وگر نه الان مثل من می خندیدی نه دعوا

☺😇😉😊😘😗🙃☺🤩🤩🙃😊

ارمی و کیدرامرم.،اگه دنبال فیلم کره ایید تو هر تاپیکی باشه بهتون کلی معرفی میکنم 🙂💜 کره لاور:)
@منخودمم     @عاشق_خنده     افرینا بیاید اشتی کنید من برم اصن هرکی اشتی نک ...

🤝🏻

پنجره را باز کن و از این هوای مطبوع بارانی لذت ببر خوشبختانه باران ارث پدری هیچکس نیست💚🌿                                     #حسین_پناهی

#الاغ‍ 

ارمی و کیدرامرم.،اگه دنبال فیلم کره ایید تو هر تاپیکی باشه بهتون کلی معرفی میکنم 🙂💜 کره لاور:)

😏من بخاطر توی الاغ با این خنگول اشتی کنم؟؟؟🤣🤣

کاش وقتی خرتون از پل گذشت فراموش نکنین اون پل رو کی واستون ساخت :).حالا شاید هر انسانی جایز الخطا باشه..ولی هر خطایی جایزالعفو نیست:)).تو کل زندگیم یا دارم بند کفشامو گره میزنم!یا گره هندزفریمو باز میکنم  گفتیم چشم سیاه جذابه! شما چرا قلباتون سیاه شد!؟ 
😏من بخاطر توی الاغ با این خنگول اشتی کنم؟؟؟🤣🤣

خودتی

پنجره را باز کن و از این هوای مطبوع بارانی لذت ببر خوشبختانه باران ارث پدری هیچکس نیست💚🌿                                     #حسین_پناهی
نه والا. ازت ی لحظه ترسیدم😂

😂نترس من دختر خوبیم