2777
2789
عنوان

دهه هشتادی

| مشاهده متن کامل بحث + 1723 بازدید | 254 پست
بهتر😃😂

چندجا تگ کردم تگ نشدی 

کاش وقتی خرتون از پل گذشت فراموش نکنین اون پل رو کی واستون ساخت :).حالا شاید هر انسانی جایز الخطا باشه..ولی هر خطایی جایزالعفو نیست:)).تو کل زندگیم یا دارم بند کفشامو گره میزنم!یا گره هندزفریمو باز میکنم  گفتیم چشم سیاه جذابه! شما چرا قلباتون سیاه شد!؟ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خنگول خودتی 

عه تویی

عزیزم داره بهت شوخی میکنه میگه خنگول

بیا. باهاش اشتی کن خو؟!

لینکِ زندگیتونو به هرکسی ندین که جوین بده لفت بده(:       درخواست دوستی اصلااااا قبول نمیکنم کاری داشتید یجا تگم کنید)
عه تویی عزیزم داره بهت شوخی میکنه میگه خنگول بیا. باهاش اشتی کن خو؟!

میدونم شوخی میکنه😂

اول اون باید معذرت بخواد😂

پنجره را باز کن و از این هوای مطبوع بارانی لذت ببر خوشبختانه باران ارث پدری هیچکس نیست💚🌿                                     #حسین_پناهی
آخی  غصه نخور خیلی زود رفیق پیدا میکنی الان من دلم‌میخاد بهت درخاست بدما  ولی ثنا منو ت ...

دیگه خودت میدونی دیگه یاد گرفتی

ارمی و کیدرامرم.،اگه دنبال فیلم کره ایید تو هر تاپیکی باشه بهتون کلی معرفی میکنم 🙂💜 کره لاور:)
خوشبختم منم متهلم نی نی دارم🤩🤩

نی نیت چند سال داره؟😍

دخترم شوق نفس کشیدنم👼🏻 مامان بابا دلتنگتونم🖤🥀 ۱۱ تیر ۱۴۰۱ بدترین صحنه ای که میتونستم ببینم رو با چشام دیدم و شکستم اما همین شروع ماجرا بود| خدایاشکرت برای همه چیز ، تجربه هام ، آگاهی امروزم ، درک حضورت 🩵
چندجا تگ کردم تگ نشدی 

اینقد اون دفعه تگ کردی الان خراب شده😂

پنجره را باز کن و از این هوای مطبوع بارانی لذت ببر خوشبختانه باران ارث پدری هیچکس نیست💚🌿                                     #حسین_پناهی
اول از خودت مطمئن شو بعد به فكر ازدواج باش الان با اينكه 3ماهه عقد كردم عاشق شوهرمم ولي حس اينكه جو ...

آره همین دیگه میترسم بعداً این حس بیاد سراغ ام از طرفی ام الان هیچ لذتی از مجردی نمیبرم 

یه هدف خیلیییی بزرگ دارم برام دعا کنید عشقا💞
اشتباه تایپی بود😏

😏😏 

بی.سواد#  

کاش وقتی خرتون از پل گذشت فراموش نکنین اون پل رو کی واستون ساخت :).حالا شاید هر انسانی جایز الخطا باشه..ولی هر خطایی جایزالعفو نیست:)).تو کل زندگیم یا دارم بند کفشامو گره میزنم!یا گره هندزفریمو باز میکنم  گفتیم چشم سیاه جذابه! شما چرا قلباتون سیاه شد!؟ 
عه تویی عزیزم داره بهت شوخی میکنه میگه خنگول بیا. باهاش اشتی کن خو؟!

😐😐😐من باید باهاش آشتی کنم نه اون 

میدونم شوخی میکنه😂 اول اون باید معذرت بخواد😂

واییی بس کنید مخم سوت کشید

اصلا من دیگه با دوتامونم قهرم

هردوتانم باید ازم معذرت بخواید زود باشید😑😅

لینکِ زندگیتونو به هرکسی ندین که جوین بده لفت بده(:       درخواست دوستی اصلااااا قبول نمیکنم کاری داشتید یجا تگم کنید)