2777
2789
عنوان

دهه هشتادی

| مشاهده متن کامل بحث + 1725 بازدید | 254 پست
یکم میزنه ولی چاره ای نیست😂

🙄🙄بزنمت؟

کاش وقتی خرتون از پل گذشت فراموش نکنین اون پل رو کی واستون ساخت :).حالا شاید هر انسانی جایز الخطا باشه..ولی هر خطایی جایزالعفو نیست:)).تو کل زندگیم یا دارم بند کفشامو گره میزنم!یا گره هندزفریمو باز میکنم  گفتیم چشم سیاه جذابه! شما چرا قلباتون سیاه شد!؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مشکل تو نیستی اون عشق خنده مشکل ماست 

اونکه مشکل داره😂

پنجره را باز کن و از این هوای مطبوع بارانی لذت ببر خوشبختانه باران ارث پدری هیچکس نیست💚🌿                                     #حسین_پناهی
معلومه خیلی جدی هستی و دروغ گو چون عتشق خنده نیستی وگر نه الان مثل من می خندیدی نه دعوا ☺😇😉😊😘😗 ...

🙄

@منخودمم‍    خنگول بخاطر تو بهم گفتن دروغ گو

کاش وقتی خرتون از پل گذشت فراموش نکنین اون پل رو کی واستون ساخت :).حالا شاید هر انسانی جایز الخطا باشه..ولی هر خطایی جایزالعفو نیست:)).تو کل زندگیم یا دارم بند کفشامو گره میزنم!یا گره هندزفریمو باز میکنم  گفتیم چشم سیاه جذابه! شما چرا قلباتون سیاه شد!؟ 
خودتی

تویی

هر دو تونید  ایش بسه دعوا

نظر من رو میخوای؟

بزار دعوا کنن

این وسط چیزی بگی خودت حرف میشنوی ناراحت میشی😑

بعضی وقتاخود شیطونمیآد میزنه رو شونم میگع داری چ غلطی میکنی؟😐👻              😎از اوج تا پرواااااز ۶۵۰
😏من بخاطر توی الاغ با این خنگول اشتی کنم؟؟؟🤣🤣

اره

لینکِ زندگیتونو به هرکسی ندین که جوین بده لفت بده(:       درخواست دوستی اصلااااا قبول نمیکنم کاری داشتید یجا تگم کنید)
افریننننن @عاشق_خنده   حالا نوبت توعه

نچچچچچچچ

اره

من چرا باید بخاطر توی الاغ

مم یه لحظه برم غذام داره میسوزه برمیگردم ادامه میدیم 

من بای

گوشیم شارژ نداره

میخوام برم درس بخونم🚶🏻‍♀️🤚🏻

پنجره را باز کن و از این هوای مطبوع بارانی لذت ببر خوشبختانه باران ارث پدری هیچکس نیست💚🌿                                     #حسین_پناهی
من چرا باید بخاطر توی الاغ مم یه لحظه برم غذام داره میسوزه برمیگردم ادامه میدیم 

😐😐😐😐😂😂😂

لینکِ زندگیتونو به هرکسی ندین که جوین بده لفت بده(:       درخواست دوستی اصلااااا قبول نمیکنم کاری داشتید یجا تگم کنید)