2789
عنوان

با 3 ملیون پس اندازم چکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 208 بازدید | 30 پست
بزار قرض الحسنه وام بگیر 

یعنی بانک قرض الحسنه باین مبلغ وام میدن

من عاشق خدا هستم ❤️ با انرژی مثبت زندگی دوباره شروع کردم 😍 خدا هم منو خیلی دوست داره چون دستم و گرفت ومن واز تنهایی وتاریکی ها نجات داد خدایا شکرت🤍❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه جفت کفش میتونی باهاش بخری

ممنون

من عاشق خدا هستم ❤️ با انرژی مثبت زندگی دوباره شروع کردم 😍 خدا هم منو خیلی دوست داره چون دستم و گرفت ومن واز تنهایی وتاریکی ها نجات داد خدایا شکرت🤍❤️
چیزی لازم داری؟

نه عزیزم فقط دوست دارم تک پوش طلا بخرم که اونم نمیشه

مشکلی دارع جانم؟

آره کلی پوسیده دارم و کلی هم باید روکش بشن و جراحی و....😭😭😭😭😭😭

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲
محل ما که میده یکماه میخابونی دوتومن وام میده پولت میشه ۵ تومن

عالیه ازت ممنونم

ای وای . از الان پولاتو جمع کن گلم . شاید بتونی حداقل ۲ تا رو درست کنی

ممنون عزیزم🌹🌹🌹 بد بختانه دیگه پول دست آدم نمیمونه

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲