شبگردui مدیر عضویت: 1400/01/20 تعداد پست: 133 عنوان ای وی اف ۱۴۰۰ | مشاهده متن کامل بحث + 5459 بازدید | 97 پست سلام دوستان ..کسایی که قراره امسال وارد سیکل آی وی اف بشن اگر مایل بودن میتونیم اینجا دور هم جمع بشیم .... خدای خوبم بهم یه نی نی بده خیلی وقت چشم انتظارم و فقط تو میتونی کمکم کنی ... 1400/02/06 | 13:56 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
شبگردui مدیر استارتر عضویت: 1400/01/20 تعداد پست: 133 من هنوز به پانکچر نرسیدم از قبل دوره م قرص و آمپول مصرف کردم امروز هم سوم پریودیمه و نوبت دکتر دار ... انشالله عزیزم به زودی خبر باردار شدنت و بهمون بدی ... خدای خوبم بهم یه نی نی بده خیلی وقت چشم انتظارم و فقط تو میتونی کمکم کنی ...
شبگردui مدیر استارتر عضویت: 1400/01/20 تعداد پست: 133 روزی ۴۵ دقیقه پیاده روی و با کالری شمار کرفس کالری شماری میکنم خداکنه زود لاغر بشم نی نی بیاد 😍😍😍 خدای خوبم بهم یه نی نی بده خیلی وقت چشم انتظارم و فقط تو میتونی کمکم کنی ...
modi_banoo عضویت: 1399/01/23 تعداد پست: 810 من خودم میخواستم اسفند ۹۹ ای وی اف کنم اما تشخیص دکترم این بود که اول اضافه وزنم و کم کنم الان تو او ... به امید خدامن دی ماه تحت درمان بودم ولی دندون درد گرفتم و کلی مسکن خوردم غافل از اینکه تاثیر بد میذارهرفتم دندونام رو درست کردمحالا با توکل به خدا با تمام انرژی اومدمإن شاالله خدا به همگیمون اولاد صالح و سالم بده الهی و ربی من لی غیرک❤️
شبگردui مدیر استارتر عضویت: 1400/01/20 تعداد پست: 133 به امید خدا من دی ماه تحت درمان بودم ولی دندون درد گرفتم و ملی مسکن خوردم غافل از اینکه تاثیر بد می ... ایشالله در پناه خدا زود باردار بشی 🙏🙏🙏 خدای خوبم بهم یه نی نی بده خیلی وقت چشم انتظارم و فقط تو میتونی کمکم کنی ...
modi_banoo عضویت: 1399/01/23 تعداد پست: 810 انشالله عزیزم به زودی خبر باردار شدنت و بهمون بدی ... ممنون عزیزمإن شاالله تو هم بزودی خبر خوش بهمون بدی الهی و ربی من لی غیرک❤️
شبگردui مدیر استارتر عضویت: 1400/01/20 تعداد پست: 133 ممنون عزیزم إن شاالله تو هم بزودی خبر خوش بهمون بدی انشالله🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏 خدای خوبم بهم یه نی نی بده خیلی وقت چشم انتظارم و فقط تو میتونی کمکم کنی ...
nanabano عضویت: 1398/06/09 تعداد پست: 4289 عزیزم هایپر شدن سخته انشالله زود نتیجه بگیری مرسی گلم همچنین خدایا شکرت ک بعد پنج سال سخت بالاخره حاجتمو دادیو ی فندق اومد تو زندگیم🌺💗
nanabano عضویت: 1398/06/09 تعداد پست: 4289 من اصطلاح هایپر شدن رو شنیدم ولی معنیش رو نمیدونم ببخشید عزیزم میشه توضیح بدی؟ کی به امید خ ... تخمدانا بزرگ میشن و شکم اب میاره بهش میگن هایپر شدن علاعمشم اینه ک تا زمان پریودی حال تهوع شدید تنگی نفس دل درد بیحالی خدایا شکرت ک بعد پنج سال سخت بالاخره حاجتمو دادیو ی فندق اومد تو زندگیم🌺💗
nanabano عضویت: 1398/06/09 تعداد پست: 4289 من خودم میخواستم اسفند ۹۹ ای وی اف کنم اما تشخیص دکترم این بود که اول اضافه وزنم و کم کنم الان تو او ... مگ چند کیلویی منم اضافه وزن دارم خدایا شکرت ک بعد پنج سال سخت بالاخره حاجتمو دادیو ی فندق اومد تو زندگیم🌺💗
nanabano عضویت: 1398/06/09 تعداد پست: 4289 من اصطلاح هایپر شدن رو شنیدم ولی معنیش رو نمیدونم ببخشید عزیزم میشه توضیح بدی؟ کی به امید خ ... ان شاالله تیرماه خدایا شکرت ک بعد پنج سال سخت بالاخره حاجتمو دادیو ی فندق اومد تو زندگیم🌺💗
شبگردui مدیر استارتر عضویت: 1400/01/20 تعداد پست: 133 ان شاالله تیرماه منم همون تیرماه دیگه وارد سیکل ivf میشم خدای خوبم بهم یه نی نی بده خیلی وقت چشم انتظارم و فقط تو میتونی کمکم کنی ...
شبگردui مدیر استارتر عضویت: 1400/01/20 تعداد پست: 133 مگ چند کیلویی منم اضافه وزن دارم حدودا ۱۲ کیلو تقریبا دوهفتس رژیم میگیرم ۴ کیلویی کم کردم خدای خوبم بهم یه نی نی بده خیلی وقت چشم انتظارم و فقط تو میتونی کمکم کنی ...
modi_banoo عضویت: 1399/01/23 تعداد پست: 810 ان شاالله تیرماه چرا اینقدر دیر؟نمیشه زودتر انتقال بدن؟برا همه دیر انتقال میدن؟یا چون هایپر شدی؟ الهی و ربی من لی غیرک❤️
nanabano عضویت: 1398/06/09 تعداد پست: 4289 حدودا ۱۲ کیلو تقریبا دوهفتس رژیم میگیرم ۴ کیلویی کم کردم منم اضافه وزن دارم ولی خیلی شکموام خدایا شکرت ک بعد پنج سال سخت بالاخره حاجتمو دادیو ی فندق اومد تو زندگیم🌺💗
nanabano عضویت: 1398/06/09 تعداد پست: 4289 چرا اینقدر دیر؟ نمیشه زودتر انتقال بدن؟ برا همه دیر انتقال میدن؟ یا چون هایپر شدی؟ دکترم گفت سومین پریودت بیا برا انتقال نمیدونم ولی تاجایی ک من دیدم دکترم ۲الی۳ماه بعد انتقال میده خدایا شکرت ک بعد پنج سال سخت بالاخره حاجتمو دادیو ی فندق اومد تو زندگیم🌺💗