2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شوهر من الان ده ساله شورت خالی تو خونه حتی بدون رکابی .بهش میگم دوتا بچه داری بیخیال شو شلوادک بپوش ...

ومن ۱۵ سال اونم شورت رکابی جلو بچه ها  رفتم مشاوره این قضیه را گفتم گفت واقعا توی خونه با شورت رکابی هستی هنگ بود بنده خدا تازه سنش هم متوسط بود 

ولی فایده نداشت همچنان شورت رکابی میپوشه

تازه یه چی خنده دار بگم غش میکنن

یکی از بچه های نی نی سایت میگفتم تازه ت خم ش را میزاره بیرون شورت بهش فشار نیار   

آرامش سهم قلبی است که درتصرف خداست.    

والا من بهش میگم شورت پات کن 😑

هیز هم خودتونید

مرد# باید تو خونه خودش راحت بشه

نگاه#  هیز امیز زن و شوهر به هم عبادت هست 🤣

#‍ دلم میخواد به شماها چه😏🤣

#‍چشم و دل ادم باید به محرمش سیر باشه 🤦‍♀️😁

برادرزاده عزیزم زندگیت را بر مبنایی قرار بده که تاوانش را من ندهم ... 😏 😏 اصلا تو قران داریم که "عمه یتسائلون" یعنی در مورد عمه سوال میشه ازتون !!  😅😅😅😅😅
ومن ۱۵ سال اونم شورت رکابی جلو بچه ها  رفتم مشاوره این قضیه را گفتم گفت واقعا توی خونه با شورت ...

😂😂😂😂😂😂🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂لعنتي نابود شدم نابووود

شرت نپوشه کی بپوشه راحت راحت تازه رکابیم نمیپوشه دوووس دارم همینجوتوخونه بگرذه کیف میکنم

یه روانپزشک میگفت:اونایی که میان اینجاروانی نیستن،روانیای واقعی معمولابااعتمادب نفسشون زندگیشونومیکنن وکاری میکنن ک بقیه ب روانپزشک احتیاج پیداکنن:)
ومن ۱۵ سال اونم شورت رکابی جلو بچه ها  رفتم مشاوره این قضیه را گفتم گفت واقعا توی خونه با شورت ...

خدتیش واس راحت لباس پوشیدن همسرت رفتی مشاوره کار سما عجیبنر از کار همسرت بود مخصوقن مشاور که تعجب کرده