2777
2789

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

شوهر من الان ده ساله شورت خالی تو خونه حتی بدون رکابی .بهش میگم دوتا بچه داری بیخیال شو شلوادک بپوش ...

ومن ۱۵ سال اونم شورت رکابی جلو بچه ها  رفتم مشاوره این قضیه را گفتم گفت واقعا توی خونه با شورت رکابی هستی هنگ بود بنده خدا تازه سنش هم متوسط بود 

ولی فایده نداشت همچنان شورت رکابی میپوشه

تازه یه چی خنده دار بگم غش میکنن

یکی از بچه های نی نی سایت میگفتم تازه ت خم ش را میزاره بیرون شورت بهش فشار نیار   

آرامش سهم قلبی است که درتصرف خداست.    

والا من بهش میگم شورت پات کن 😑

هیز هم خودتونید

مرد# باید تو خونه خودش راحت بشه

نگاه#  هیز امیز زن و شوهر به هم عبادت هست 🤣

#‍ دلم میخواد به شماها چه😏🤣

#‍چشم و دل ادم باید به محرمش سیر باشه 🤦‍♀️😁

برادرزاده عزیزم زندگیت را بر مبنایی قرار بده که تاوانش را من ندهم ... 😏 😏 اصلا تو قران داریم که "عمه یتسائلون" یعنی در مورد عمه سوال میشه ازتون !!  😅😅😅😅😅
ومن ۱۵ سال اونم شورت رکابی جلو بچه ها  رفتم مشاوره این قضیه را گفتم گفت واقعا توی خونه با شورت ...

😂😂😂😂😂😂🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂لعنتي نابود شدم نابووود

شرت نپوشه کی بپوشه راحت راحت تازه رکابیم نمیپوشه دوووس دارم همینجوتوخونه بگرذه کیف میکنم

یه روانپزشک میگفت:اونایی که میان اینجاروانی نیستن،روانیای واقعی معمولابااعتمادب نفسشون زندگیشونومیکنن وکاری میکنن ک بقیه ب روانپزشک احتیاج پیداکنن:)
ومن ۱۵ سال اونم شورت رکابی جلو بچه ها  رفتم مشاوره این قضیه را گفتم گفت واقعا توی خونه با شورت ...

خدتیش واس راحت لباس پوشیدن همسرت رفتی مشاوره کار سما عجیبنر از کار همسرت بود مخصوقن مشاور که تعجب کرده

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز