2777
2789
قرار نیست چون ما بارداریم یا روزه ایم بقیه عذاب بکشن نوش جونت

الان عکس الوچه اشو برداره عذاب میکشه؟؟؟؟ متاسفم برا این طرز تفکرات...من خانومهایی دیدم که از هوس غذا بچه اشون ناقص هم شده.التماس تفکر واقعا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دیدم شمالی ها اینجوری میخورن آلوچه رو میکوبن با نعنا و نمک

ما یبار با دلال درست کردیم نمیدونم دلاله اسمش یا دَلار

ماله شماله من شمالی نیستم ولی دوستم شمالیه اینارو بم گفته😊

ننم میگه یره چقد موخسبی خیکی میری ایجوری درست نی  من به فدای مشهد

منم موخام😭🥴هوس میکنم همش باردارم ولی نمیخورم ابداااااا میگن بچه روسیاه میکنه پوستش تیره میشه😋😭

آدمک اخر دنیاست بخند آدمک مرگ همینجاست بخند دستخطی ک توروعاشق کرد شوخی کاغذی ماست بخند آدمک خرنشوی گریه کنی کل دنیاسراب است بخند آن خدا که بزرگش خواندی بخدا مث تو تنهاست بخند:)🐥💛
بیشتر ببینید

دوست دارم يك هفته برم خونه يه دوست شمالى بمونم😋😋😋😋 انقدرررر كه غذاهاشون خوشمزس واااااى هم تنوع غذاييشون خيلى بالاست هم بينظيره طعم و مزه اش 😭😭😭😭

✨ Fear the one who does not fear God✨
عزیزم چیزی نشده که  چرا ناراحت میشی  بنده خدا عکسش به نظر جالب بوده گذاشته عقده ایی چرا ...

بخاطر جواب بیخودی که در جوابم یه کاربر دیگه گفت و ایشون هم تایید کردن.بحث له کردن شخصیت دیگران نیست.بحث اینه ادم گاهی باید به این فکر کنه که ممکنه زنی اون لحظه دلش بخواد و نتونه تهیه کنه.