2777
2789

وضعیت بد جامعه درست. نداری و فقر هم درست. 

میدونم و میفهمم که شرایط سخته. 

اما باردار داره عنوان تاپیک رو میبینه وقتی نوشته الوووچه

تشریف نیاره داخل که هوس هم نکنه. 

اون خانوم بارداری هم که میبینه و میاد حتما یا میتونه تهیه کنه یا هم  انقدر روح قوی و عزت نفس داره که با یه عکس دل از کف نده و بقیه رو متهم کنه. 

نور خواهی مستعد نور شو.... 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ترجیح میدم دلم رو بزرگ کنم و از سلامتی و شادی دیگران لذت ببرم تا اینکه دیگران مجبور بشن بخاطر ...

ربطی به تنگ نظری نداره ..... دلیلی ندارع من امروز مثلا یه کوفتی خوردم عکس بزارم ملت من این دارم میخورم شما نمیخورید ...

برو تاپیک قبلی منو بخون بعدا نظراتتو رو ارائه بده...تاپیک قبلی من ببین مال کی هست

افرین ک خودت همرو همراهی کردی ب سمت تاپیکت

اینجاست ک میگن اگه بیل زنی باغچه خودتو بیل بزن!

چطور تاپیک زدی گوجه سبز کیلو فلات تومن هوس کردم شوهرم خریده حالا از این میسوزم ک همرو بالا اوردم

فخر فروشی و پز دادن نیس،زن باردار دلش نمیخواد

ولی الان اسی با ی عکس ساده ک تازه هیچ توضیحی هم نداده شدی عالم رفتی رو منبر

بیا پایین دوست عزیز

تغییر رو از خودت شروع کن

الکی صفت عقده ای رو ب بقیه نسبت نده

ربطی به تنگ نظری نداره ..... دلیلی ندارع من امروز مثلا یه کوفتی خوردم عکس بزارم ملت من این دارم میخو ...

ای بابا ... یه عکس ساده اس . یه لحظه خوشحال بوده عکس گذاشته . بمب اتم که غنی نکرده ریختن سرش

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام
😶😶😶بیا خواهر دهنمو بستم  😂😂😂😂😂

افرین 😁♥️

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام
اینقدر طلبکار آدم و عالم نباشیم بذاریم لحظه های خوب به اشتراک گذاشته بشه

لحظه خوب عکس گوجه سبزه ؟! واقعا نمیدونه ادم چی بگه یکم فکر کن تو الان تو نون شبت موندی واقعا بعد این عکسو دیدی  نمیتونی بخری ! بعد گوجه سبز ام هم ترش هم همه هوس میکنن عکسش میبینی قشنگ بزاق دهن ترشح میشه ...... 

بخدا من از اونی ک تاپیک زده ۳۰۰ تومن پول گوجه سبز داده بیشتر ناراحتم کرد و رفتم تو فکر تا این عکس ساده ک خیلی هم گوجه نیس کمه و هیچ توضیحی نداده

...

واقعا اونایی ک ادعا دارن از همه بدترن بدتر

لحظه خوب عکس گوجه سبزه ؟! واقعا نمیدونه ادم چی بگه یکم فکر کن تو الان تو نون شبت موندی واقعا بعد این ...

بابا کسی که نون شب نداره گوشیه اندروید هم نداره.پول نت هم نداره.چرا اینو متوجه نیستید؟

لحظه خوب عکس گوجه سبزه ؟! واقعا نمیدونه ادم چی بگه یکم فکر کن تو الان تو نون شبت موندی واقعا بعد این ...

من ک خوشم میاد نتونم بخرم با همین عکس حالت سیری میگیرم 🤣🤣🤣

پس چرت وپرت نگووو 

اونی ک با عکس عصبی میشه و نمیتونه جلو خودشو بگیره مشکل داره  

ی عکسه  صدتا عکس وتصویر خوشمزه تی وی تبلیغ میکنه پس از منبر بیا پایین خانوم کوجولو

من که باردارمم و تو خونه ام گوجه سبز ندارم و کسی نیست بخره اینقدر دست و پا نمیزنم تا اونی که نداره

چتونه؟؟ یه گوجه سبزه یکی بوگاتی بخره عکس بذاره چیکارش میکنید؟؟؟

یه حرفی زدی کوتاه بیا اینقدر خودتو کوچیک نکن

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️