2777
2789

اطراف خودم 

دیدم طرف 17عروس شده ، 18سالگی بچه اورده الان 37سالشه و سه تا بچه داره اعصابش ضعیف شده ،با بچه هاش درست برخورد نمیکنه همش هم مریضه کمر درد و ...خب تعجبی هم نیست تو سن پایین وارد مشکلات سخت زندگی شده ،شوهر داری بچه داری الان بچه هاش چه گناهی کردم که مادرشون اعصابش ضعیفه؟روی بچه هاش اثر میذاره رفتارش

یکی دیگه هم هست،اونم همینجوری ازدواج کرده با سه تا بچه و بی پولی و اعصاب ضعیف ومریض ،34سالشه 

خیلی به نظرم ظلم بزرگیه

ارزو می کنم خانمای چشم انتظار،باردار بشن و فرزندی سالم نصیبشون بشه ،خانمای مستاجر صاحب خونه بشن، افرادی که بیماری دارن سلامتیشونو به دست بیارن،افسرده ها حال روح و روانشون عالی بشه،

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مهم ازدواج درست تو شرایط درسته حالا یکی مونزده سال شرایطشو داره چه عیب داره طرفم آدم خوب و خوش اخلاقیه 

یکی نه تو همون پونزده بچه است از نظر عقلی هنوز و باید بزرگ تر بشه یا خواستگارای خوبی نداره

خب بچه های  همینا هستند که توی سایت میگن وای طرف چهل سالشه خیلی پیره چون اطرافیان خودشون توی چ ...

من خودم مادرم زود ازدواج کرده،فاصله سنیمون کمه

ترجیح میدادم مادرم پیرتر میبود ولی اینقدر مشکلات وجود نداشت 

ارزو می کنم خانمای چشم انتظار،باردار بشن و فرزندی سالم نصیبشون بشه ،خانمای مستاجر صاحب خونه بشن، افرادی که بیماری دارن سلامتیشونو به دست بیارن،افسرده ها حال روح و روانشون عالی بشه،