2777
2789
عنوان

اونایی که عقدن کی عروسی میکنین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 670 بازدید | 61 پست
۵ ماهه عقد کردیم اونا آماده ان برا عروسی گرفتن من لنگ وام ازدواجم،همین امروزم بحثمون شد سر عروسی

انقد دنگ فنگ دارن این بانکا 

حالا خودتونو ناراحت نکنین بابا همشون تاطره میشه

(اسمم معصومه اس)                                                         صدای خنده های خدارا میشنوی؟؟؟صدایت را شنیده و به آنچه محال میپنداری میخندد !!!

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم مگه تالار ها بازه که رزو کنید 😐

بابا من تو آرایشگاه قبل عید میگفتن واسه مرداد ماه وقت دادیم برای عروس 

دیگه تالارا جای خود دارن 

(اسمم معصومه اس)                                                         صدای خنده های خدارا میشنوی؟؟؟صدایت را شنیده و به آنچه محال میپنداری میخندد !!!
هرنوقع جهیزیم جور بشه همسرم خونه بخره 

انشالله به زودی 

عزیزم منظورم الان نیست که  خواستم ببینم برنامه ای دارن یا نه

فکر میکنید تا تیر کرونا میره یعنی بدتر نشه باید شکر کرد 😐😐منم بچم تیر میاد امیدارم تموم بشه ولی فکر نمیکنم انشالله که به همین زودی ها تموم بشه 

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍
انقد دنگ فنگ دارن این بانکا  حالا خودتونو ناراحت نکنین بابا همشون تاطره میشه

چی بگم والا از برج ده درگیرم،همسرم ی هفته ای وامشو گرفت هرروز بحثه چرا من تونستم تو نمیتونی

که تو دنیای منی سبز بمانی همه عمر🌹❤️
ما ۴۵ روز عقد کردیم عید سال دیگه میریم خونه خودمون بدون مجلس بحاطر کرونا

خوشبخت باشین گلم . انشالله واکسیناسیون تموم میشه عروسیه توپ میگیری

هیچی خدا جوابشو بده تازه خوبه از قبل دوست بودیم 

ای وای چند وقته عقدی

از کجا فهمیدی

چی بگم والا از برج ده درگیرم،همسرم ی هفته ای وامشو گرفت هرروز بحثه چرا من تونستم تو نمیتونی

تو کدوم بانکی 

چی میگن؟

فکر میکنید تا تیر کرونا میره یعنی بدتر نشه باید شکر کرد 😐😐منم بچم تیر میاد امیدارم تموم بشه ولی فک ...

انشالله راحت فارغ بشی 

منم دعا کن عزیزم

خوشبخت باشین گلم . انشالله واکسیناسیون تموم میشه عروسیه توپ میگیری

مرسی گلم ایشالله شما و همه جوونا خوشبخت بشن

دوستان واسه شادی روح پدرم که تازه فوت شده لطفا صلوات بفرستید ۱۴۰۲/۵/۱۲🖤🖤🖤😭
اره اره

تالارتون چند میخواد واسه چند نفر؟

میخوام ببینم تالار قیمتاشون چنده ببخشید هی سوال میپرسم

تالارتون چند میخواد واسه چند نفر؟ میخوام ببینم تالار قیمتاشون چنده ببخشید هی سوال میپرسم

خواهش

اگ ۵۰۰تا مهمون داشه باشیم کلا با میوه و تالارو ورودیو شام ۴۷تومن اینا درمیاد

ولی اگ ظرفیت بدن فکنم ب تاالار ما ک ۱۰۰۰نفره ظرفیتش 

ظرفیته ۳۰۰نفره بدن حدودا میشه۳۲میلیون