2821
2789
عنوان

بلاکم کرد😐

| مشاهده متن کامل بحث + 659 بازدید | 44 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب نمیخوادت 

چ اصراریه کاری کتی

توام بلاکش کن ب زندگیت برس

میدونین دعای نی نی سایتی ها خیلی معجزه میکنه؟میشه دعا کنین معجزه زندگی منم اتفاق بیوفته؟من میدونم با دعای شما لطف خدا شامل حالم میشه و امضامو تغییر میدم که به خواستم رسیدم بعد از اینهمه سختی...، دوستتون دارم 🙆‍♀️اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
هرنسبتی که دارید ، نامزد یادوست ، لططططفا بذارید سمتتون بیاد. واسه چی بش پیام بدی؟؟؟ همچین ادمی که ب ...

من از دوریش دارم زجر میکشم، ولی اون خیلی راحت انگار میتونه کنار بیاد

من از دوریش دارم زجر میکشم، ولی اون خیلی راحت انگار میتونه کنار بیاد

لطططططفا ولش کن. بحث یک عمر زندگیه. هی چسبش بگی هوا برش میداره ، باهات ازدواج هم کنه میگه اینکه همیشه هستش بذار من هرکاری میخام کنم

هرکی عشقو انکارمیکنه یا تجربه اش نکرده یا توش شکست خورده...(لطفا روی پست هام ریپ حمله و نصیحت نزنیدتا بلکه یاد بگیرید حق ندارید به دیگران بگید چی درسته چی غلطه.)
وا😂😂چ راهنمایی توپی

❤🚶

تا حالا تو امضا یا تاپیک نگفتم برام صلوات بفرستین و این حرفا...! ولی الآن بہ جایۍ رسیدم و تو شرایطیم کہ حاضرم بہ عالم و آدم بگم برام دعا کنین و صلوات بفرستین😔 نہ میتونم این راهو برگردم نہ میتونم ادامہ بدم!😔💔
من نمیفهمم اگه نامزده خانواده ها این وسط چیکارن پس اومده انگشتر دستت کرده نامزد کرده بعد همش خدافظی ...

نامزد در تعاریف جدید یعنی دوس پسری ک قصدش جدیه

در برخی موراد هم با اطلاع خانواده ها در رفت و امد هستن تا شناخت بهتر بشه

در برخی موارد نادر هم ضیغه میخونن تا راحت تر بشن

جدید نیستم سه بار تعلیق شدم!  
با همچین آدم دم دمی مزاجی میخوای بری زیر یک سقف ؟!    

کلامرداهمشون دم دمی مزاجن رفتاره الانشون یه جوره یه ساعت دیگه عوض میشن دوباره یه ساعته بعدش یه مدله دیگست رفتارشون باهات فازبه فازن

نمیشه پیش بینیشون کرداخلاقشونو

دوستان ریپ بزنید پست هامو چون من دوست دارم یکی نظرشو درموردپست هام بذاره