سلام دوستان، من با نامزدم که دعوامون میشد بعضی اوقات میگفتم همه چی تموم برو دنبال زندگیتو از این حرفا ولی یه مدت طولانیه دیگه اینارو نمیگم، الان نامزدم این اواخر ۴ یا ۵ باره که وقتی دعوامون میشه میگه ما به درد هم نمیخوریم و کات بعدشم که آشتی میکنیم میگه عصبانی بودمو ببخشیدو تو اوج عصبانیت گفتم، این چند بار اخیر هم من خودمو سفت نگرفتم خواست آشتی کنه باهاش آشتی کردم، حتی ۲ بار آخر هم براش گریه کردم،پریشب سر یه چیز مسخره گفته به درد هم نمیخوریم تموم، امروز یه ۱۰ خط نوشته خلاصش این بود که خوشبخت بشی و لیاقتت بیشتره و بلاکت میکنم، حالا بلاکم کرده، چیکار کنم؟؟ چه واکنشی نشون بدم؟؟
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
میدونین دعای نی نی سایتی ها خیلی معجزه میکنه؟میشه دعا کنین معجزه زندگی منم اتفاق بیوفته؟من میدونم با دعای شما لطف خدا شامل حالم میشه و امضامو تغییر میدم که به خواستم رسیدم بعد از اینهمه سختی...، دوستتون دارم 🙆♀️اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
من از دوریش دارم زجر میکشم، ولی اون خیلی راحت انگار میتونه کنار بیاد
لطططططفا ولش کن. بحث یک عمر زندگیه. هی چسبش بگی هوا برش میداره ، باهات ازدواج هم کنه میگه اینکه همیشه هستش بذار من هرکاری میخام کنم
هرکی عشقو انکارمیکنه یا تجربه اش نکرده یا توش شکست خورده...(لطفا روی پست هام ریپ حمله و نصیحت نزنیدتا بلکه یاد بگیرید حق ندارید به دیگران بگید چی درسته چی غلطه.)
تا حالا تو امضا یا تاپیک نگفتم برام صلوات بفرستین و این حرفا...! ولی الآن بہ جایۍ رسیدم و تو شرایطیم کہ حاضرم بہ عالم و آدم بگم برام دعا کنین و صلوات بفرستین😔 نہ میتونم این راهو برگردم نہ میتونم ادامہ بدم!😔💔