2821
2789
عنوان

دوران عقد

| مشاهده متن کامل بحث + 466 بازدید | 31 پست
بنده خدا چه گناهی کرده من گفتم چیکااار کرده به خانوادت بگو شوهرته و حد خودشونو بدونن

نه کاری نکرده در واقع ولی پدر و مادرم میگن این کارها مال خلوته زن و شوهر هست و فکر میکنن بی احترامی شده بهشون 

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

نه کاری نکرده در واقع ولی پدر و مادرم میگن این کارها مال خلوته زن و شوهر هست و فکر میکنن بی احترامی ...

نه نیست فکر پدر مادرت قدیمی هست خیلی. این کارام برا خلوت نیست مردم ما عادت ندارن ابراز علاقه ببین این چیزا رو بد میدونن. اگ خیلی سختشونه زودتر عروسی کن. 

اولش یه خواننده خاموش بودم😎ولنتاین97عضو شدم با کاربری 🍁خزان🍁21مهر 99سوپرایز شدم و تعلیق شدم یهووویی🧐😟خلاصه که یه تعلیقی ام به دلایلی نامعلوم😶🤐🤫
[QUOTE=187598756]چیکار کرد مگه[مثلا میزد رو پام یا با اهنگ لب خونی کرد و ...

به نظر من که رفتار همسرت غیرعادی نیست، خانواده ت بیش از حد حساس هستن و توقع دادن جوونای الان هم مثل جوونای دهه ۴۰ باشن. زودتر برید سر خونه زندگیتون

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

نگو پدرومادرم دلخور شدن شاید به دل بگیره. بگو عزیزم من دوست دارم زن و مرد سر سنگین شوخی هاشون فقط تو خلوت باشه ما عقد کردیم و خوبیت نداره از اینجور حرفا اونم از قول خودت نه پدرو مادرت. خودت بذار جاش اگه پدرومادرشوهرت این حرفا بزنن خوشت میاد

گفتند که او عاشق گیسوی کمند است موهای من از عصر همون روز بلند است
چرا هفته ای یه بار من میرم یه بار ایشون میاد و اون الان اصلا از ناراحتی پدر و مادرم اطلاع نداره  ...

نمیخاد بهش بگی الکی ناراحتی بین تون پیش بیاد . اهمیت نده. شما چیزی و که واقعا فکر می‌کنید درست هست و انجام بده همیشه.

اولش یه خواننده خاموش بودم😎ولنتاین97عضو شدم با کاربری 🍁خزان🍁21مهر 99سوپرایز شدم و تعلیق شدم یهووویی🧐😟خلاصه که یه تعلیقی ام به دلایلی نامعلوم😶🤐🤫
نه کاری نکرده در واقع ولی پدر و مادرم میگن این کارها مال خلوته زن و شوهر هست و فکر میکنن بی احترامی ...

به شوهرت چیزی نگو اصلا کار بدی نکرده منم تو عقد سر این مسائل خانواده شوهرم اذیتم کردن می گفتن کنار هم نشینید باهم بگو بخند نکنید 

پایان فعالیتم توی این سایت....اگه توی تاپیکی حرفی زدم که باعث رنجشتون شده حلالم کنید..

نگو پدرومادرم دلخور شدن شاید به دل بگیره. بگو عزیزم من دوست دارم زن و مرد سر سنگین شوخی هاشون فقط تو ...

به نظر خودمم نگم پدر و مادرم ناراحت شدن
بهتره ملایم بین حرفام بگم که بهتره بین بقیه سنگین تر رفتار کنیم و ...

[QUOTE=187598756]چیکار کرد مگه[مثلا میزد رو پام یا با اهنگ لب خونی کرد و ...

حالا من فکر کردم حرکت جنسی زده بنده خدا . اصلا هیچی نگو ابروتون میره بزار پدرو مادرت هم عادت کنن . ببخشید پدرومادرت بجای اینکه خوشی شما رو ببینن خوشحال شن گارد می گیرن عجیبه ولی هیچی به همسرت نگو اصلا

گفتند که او عاشق گیسوی کمند است موهای من از عصر همون روز بلند است

اصلا بهش با لحن بد نگو و نگو که پدر و مادرم اینطور میگن ...اولا که شما زن و شوهرین اصلا هم زشت نیست ..دوما اگه شوخی از حدش بگذره بهتره با مهربونی بگی که دوست دادم این کارارو تو خلوت دونفرمون انجام بدی 

میدونم ولی پدرم خیلی اذیتم میکنه    

درکت میکنم عزیزم 

خودمم عین تو بودم پدر و مادرم سخت میگرفتن 

فرقش این بود ک شوهرم هر چی بش میگفتن تو گوشش نمیرفت میگفت زنمه کسی نمیتونه چیزی بگه  

دیگه بدبختا اونا کوتاه میومدن

ینی چی بعضیاتون اخر جمله هاتون ی شکلک خاص میذارین؟؟؟مثلا میخواین بگین خیلی شاخین؟  نکنین این کارو
من خودمم عقدم ...عزیزم سعی کن تو همون فرصتی که همو میبینید باهم تنها باشید مثلا اگه میاد خونتون ببر ...

حتی وقتی میریم تو اتاق من ناراحت میشن که چرا در رو بستید ؟
خیلی ناراحتم از این موضوع
تو این دو ماهی که عقد کردم خیلی اذیت شدم سر این مسائل

2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز