طوووفان مدیر عضویت: 1397/04/13 تعداد پست: 3943 عنوان موم خشابی | مشاهده متن کامل بحث + 10904 بازدید | 21 پست کسی میدونه این موم خشابیو چه جوری باید استفاده کرد؟؟؟ 1400/02/06 | 10:32 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
یارکوهستان عضویت: 1396/10/04 تعداد پست: 518 عزیزم اینا دستکاه مخصوص داره جایی دورتر از خودم ایستاده ام،به تماشای کسی که جای من زندگی میکند. چه بی رحمانه تنهاست و چه به ناچار قوی
یارکوهستان عضویت: 1396/10/04 تعداد پست: 518 موم رو میزاری داخلش بعد میزنی تو برق تا داغ بشهالبته بعد استفاده از این موم خشابیها ،شستشوش یکم سخته ،براحتی پاک نمیشهمن بعد استفاده از موم خشابی که موادش تموم شدقسمت بالاش رو با چاقو در آوردم واز این موم کاسه ایها داخلش ریختم ،پاک کردنش راحت تره جایی دورتر از خودم ایستاده ام،به تماشای کسی که جای من زندگی میکند. چه بی رحمانه تنهاست و چه به ناچار قوی
طوووفان مدیر استارتر عضویت: 1397/04/13 تعداد پست: 3943 موم رو میزاری داخلش بعد میزنی تو برق تا داغ بشه البته بعد استفاده از این موم خشابیها ،شستشوش یکم سخ ... اصلا خیلی مضخرف بوده من نمیدونستم دوساعته دارم تمیز میکنم اون قسمت سرش هم درومد همونجوری انداختم سطل آشغال اینا چیه تولید میکنن اینا
سارنوال عضویت: 1403/10/16 تعداد پست: 3 میدونی داغ داغ که باشه باعث سوختگی میشه، سرد تر هم که بشه راحت از غلطک نمیاد بیرون، خییییلی هم چسبنا ... سلام میشه این رو به دست پا استفاده کنیم؟ چی جوری استفاده میشه آیا موهای پا درست میکند
looapa عضویت: 1399/01/04 تعداد پست: 1724 میدونی داغ داغ که باشه باعث سوختگی میشه، سرد تر هم که بشه راحت از غلطک نمیاد بیرون، خییییلی هم چسبنا ... سلام عزیزم اینارو حتما باید گرم کرد؟ آخه موم سرد هستن میخام بگیرم این مارک خوبه ؟
fafa۸۰ عضویت: 1400/02/03 تعداد پست: 5573 سلام عزیزم اینارو حتما باید گرم کرد؟ آخه موم سرد هستن میخام بگیرم این مارک خوبه ؟ آره باید گرمشون کرد ولی این مدل رو میشه با گذاشتن توی یه ظرف آبجوش گرم کرد و نیازی به دستگاه نیست، من راضی بودم از برندش، خوبه این کاربری دست دو تا دختره شر و شیطونه، لطفا در صورتی که مثل شرلوک هلمز کل تاپیک ها رو زیر رو کرده و مغایرتی یافتید، خشتکمون رو نکشید رو سرمون😆😆
mercedes_benz عضویت: 1403/06/30 تعداد پست: 6 موم خشابی از فروشگاه ماکوتا بگیر به قیمت ارزون بهت میدنروش استفادش هم بنظرم بهتره که بذاریش داخل ماکرویر گرم بشه