2777
2789

عزیزم اینا دستکاه مخصوص داره

جایی دورتر از خودم ایستاده ام،به تماشای کسی که جای من زندگی میکند.                                                                   چه بی رحمانه تنهاست و چه به ناچار قوی  

موم رو میزاری داخلش بعد میزنی تو برق تا داغ بشه

البته بعد استفاده از این موم خشابیها ،شستشوش یکم سخته ،براحتی پاک نمیشه

من بعد استفاده از موم خشابی که موادش تموم شد

قسمت بالاش رو با چاقو در آوردم واز این موم کاسه ایها داخلش ریختم ،پاک کردنش راحت تره

جایی دورتر از خودم ایستاده ام،به تماشای کسی که جای من زندگی میکند.                                                                   چه بی رحمانه تنهاست و چه به ناچار قوی  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

موم رو میزاری داخلش بعد میزنی تو برق تا داغ بشه البته بعد استفاده از این موم خشابیها ،شستشوش یکم سخ ...

اصلا خیلی مضخرف بوده من نمیدونستم دوساعته دارم تمیز میکنم اون قسمت سرش هم درومد همونجوری انداختم سطل آشغال اینا چیه تولید میکنن اینا 

میدونی داغ داغ که باشه باعث سوختگی میشه، سرد تر هم که بشه راحت از غلطک نمیاد بیرون، خییییلی هم چسبنا ...

سلام میشه این رو به دست پا استفاده کنیم؟ چی جوری استفاده میشه آیا موهای پا درست میکند

میدونی داغ داغ که باشه باعث سوختگی میشه، سرد تر هم که بشه راحت از غلطک نمیاد بیرون، خییییلی هم چسبنا ...

سلام عزیزم اینارو حتما باید گرم کرد؟ آخه موم سرد هستن میخام بگیرم این مارک خوبه ؟

سلام عزیزم اینارو حتما باید گرم کرد؟ آخه موم سرد هستن میخام بگیرم این مارک خوبه ؟

آره باید گرمشون کرد ولی این مدل رو میشه با گذاشتن توی یه ظرف آبجوش گرم کرد و نیازی به دستگاه نیست، من راضی بودم از برندش، خوبه

این کاربری دست دو تا دختره شر و شیطونه، لطفا در صورتی که مثل شرلوک هلمز کل تاپیک ها رو زیر رو کرده و مغایرتی یافتید، خشتکمون رو نکشید رو سرمون😆😆