2777
2789
21زروز هر روزیه دور تسبیح به نیت قمر بنی هاشم بفرست من خودم روز پنجمش حاجت گرفتم

ممنون🙏

🌠لطفا یه صلوات برای براورده شدن حاجتم بفرستید🌠😥 خدایا منو به ارزوم برسون 😥

@نی_نی_یار_3 . لطفا پروفایلمو تایید کن 

کاربر جدید نیستم کاربری اولم سال ۹۸ بود از اسم مستعارم خوشم نمیومد خودم گفتم تعلیقم کنن😉😊خودتون رو دوست داشته باشین😘 همیشه مثبت فکر کنین🥰 تا براتون روزای خوب بیاد😍تیکرمم واسه رسیدن به آرزومه باردار نیستم ولی خیلی دلم میخواد یه روز امضامو عوض کنم بنویسم خدایا شکرت یه داداش یا یه آجی به پسرم دادی🙏به امید اون روز 🤩خدایا همه رو به آرزوهای قشنگشون برسون بخصوص عزیزای نی نی سایتی رو❤🧡💚💙

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم دعای شش قفل دعلی معراج و دعای نادعلی زیارت عاشورا دعای توسل

ممنون🙏

سلام به همه ی شا دوستای عزیز ... دوستان تورو خدا اگه چیزیربلدین که ادم به حاجتش برسه به من بگین انجا ...

میگن دعای مجیربخون .دعای نادعلی.یاچله ی زیارت عاشورا.حدیث کسا.چله ی الم نشرح .ایناهرکدوم وخاستی امتحان کن حاجت روابشی الهی

میگن دعای مجیربخون .دعای نادعلی.یاچله ی زیارت عاشورا.حدیث کسا.چله ی الم نشرح .ایناهرکدوم وخاستی امتح ...

ممنونم ... ببخشید چله ی زیارت عاشورا شما به چه صورت انجام میدی؟اونجا که گفته صد مرتبه رو صد بار میگی؟؟؟ کلا این چله باید جور خاصبی انجام بشه یا نه؟

ممنونم ... ببخشید چله ی زیارت عاشورا شما به چه صورت انجام میدی؟اونجا که گفته صد مرتبه رو صد بار میگی ...

جورخاصی نمیدونم ولی تا۴۰ روزپشت سرهم بخون توتقویم هم علامت بزن ک یادت نره یاجایی یادداشت کن اگه نخای مثلاکسی متوجه بشه

چرا هستن ک

ن نیستن😑

لطفا اگه عقاید مذهبی سیاسیتون شبیه من نیست ریپلایم نکنید. اگه هم من ریپلایتون کردم جواب ندین ، تو تاپیکام هم نیاید منم سعی میکنم اسماتون یادم بمونه و تو تاپیکاتون نیام.با تشکر