2777
2789
عنوان

بچه هااااا کسی اسم این اهنگ اینا رومیدونه؟؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 341 بازدید | 41 پست
😂😂😂😂😂😂😂دهنتو اینو ک جنیفر خونده

خو یه راهنمایی کن

ازدواج آسونه.. خوشبختی سخته🍁 شبا گریه کنم روزا بخندم،بسا دشمن نداند حال و دردم اگردشمن بداند حال و دردم،برم زیر زمین و برنگردم🍁

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

Inna چن تا آهنگ داره که وسطش یه آقا میخونه ، یکیش in your eyes یکیش more than friends یکی good tim ...

بذار بزنم ببینم اگه بود یه بوس از راه دور رو لپت 

اکنون شدم به مستان،چون ابروی تو مایل
فکر نکنم این باشه 

نمیدونم میگی بااقا خونده اینا هم بااقا خونده دیگه

ازبچگی دوس داشتم پرنسس باشم👸😁الانم یه پرنسسم ولی با پرنسسای والت دیزنی فرق دارم 😑مث اونا رفتار میکنم ،مث اونا لباس میپوشم،اماهیچ وقت نمیتونم مث اونا عشق و تجربه کنم ،هیچ وقت نمیتونم تو قصر زندگی کنم 💒چون من تو دنیای واقعیم که هیچکدوم ازینا وجود نداره ن مرد قوی وجذاب و عاشق و ن قصر زیبا😁ولی من خودمو همیشه پرنسس میدونم اونم یه پرنسس واقعی و تنها،(با مرسانا و شوخرررر گاو خیالیم براهمیشه خداحافظی کردم و وارد دنیای واقعیم شدم)😁پرنسس نی نی سایتتونم😂👸
یکاری کن برو یوتیوب اونجا خیلی راحتتر میتونی پیدا کنی، اسم تمام آلبوماشو واست زده، انتخاب کن و دونه ...

چطوری برم یوتیوب

یکاری کن برو یوتیوب اونجا خیلی راحتتر میتونی پیدا کنی، اسم تمام آلبوماشو واست زده، انتخاب کن و دونه ...

مرسی جیگرررر رفتم و تو یوتیوب پیداش کردم