2777
2789
عنوان

میاین بازی🤩🤩🤩🤩☺☺☺☺

| مشاهده متن کامل بحث + 478 بازدید | 147 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

_فائزه چشات سگ داره  _چی داره؟ _سگ داره همچین پاچه آدمو میگیره  

شبی که ماه کامل شد

دلٺ درماندھ میمیࢪد اگࢪ غافل شوی از او، به هࢪ وقٺی صدایش کن حمایٺ میکند حٺما❣️الله❣️        💚بر جمال دلربای مهدی صلوات💚
_فائزه چشات سگ داره  _چی داره؟ _سگ داره همچین پاچه آدمو میگیره  

شبی که ماه کامل شد

باورم نمیشه اسم کاربریمو ساسا جون میخونید!!!!!!!!!!!!!!!چرا اخه! عزیزان  سَه سَه جون!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ترجیععععع میدهم به ذوق خویش دیوانه باشم تا به میل دیگران عاقل!!!!!!! ترجیع میدم ترجیح و ترجیع بنویسم دوست عزیز مگر نه اندازه یه ترجیح سواد دارم😂😂😂😂

کی برنجارو خریده اقا یوسف

کی روغنو خریده  اقا یوسف 

کی گوشتو خریده آقا یوسف

این وسط مننننن چیکارم

باورم نمیشه اسم کاربریمو ساسا جون میخونید!!!!!!!!!!!!!!!چرا اخه! عزیزان  سَه سَه جون!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ترجیععععع میدهم به ذوق خویش دیوانه باشم تا به میل دیگران عاقل!!!!!!! ترجیع میدم ترجیح و ترجیع بنویسم دوست عزیز مگر نه اندازه یه ترجیح سواد دارم😂😂😂😂

دیگه نمیخوام خواهرم باشی، میخوام... نفسم باشی

دلٺ درماندھ میمیࢪد اگࢪ غافل شوی از او، به هࢪ وقٺی صدایش کن حمایٺ میکند حٺما❣️الله❣️        💚بر جمال دلربای مهدی صلوات💚

میری زل میزنی بهش، تخم چشم تو تخم چشم 

_چشم تو چشم 

_تخم تو تخم 😂

میری زل میزنی بهش، تخم چشم تو تخم چشم  _چشم تو چشم  _تخم تو تخم 😂

رحمان ۱۴۰۰

_رفتم تو مغازه فروشنده خانومه اومده میگه کت این رنگی بهتون میاد با این پیراهن ستش کنید این کفش واسش خوبه...تو باشی جایه من چه برداشتی میکنی؟😐

_عاشقت شده

_آفرین.

😂😂😂😂😂😂😂

_رفتم تو مغازه فروشنده خانومه اومده میگه کت این رنگی بهتون میاد با این پیراهن ستش کنید این کفش واسش ...

ماجراهای حبیب

بگو🤔🤔🤔

مختار نامه 

من میتونم گریه گمشده رو بشنوم                                        من میتونم حقیقت پنهان رو بشنوم                                              سایه ها مارو صدا میزنن 🥀                                                            من طلوع ترس رو میبینم                                                                اره اما همیشه امیدم پایداره                                                            ما قهرمان هستیم ⚔ قهرمان ها در تاریکترین زمان                      وقتیکه هیچ نوری نیست ولی ما بالاتر میریم💥                             تمام امید و روشنی پنهان شده ولی ما باید زنده بمونیم