2777
2789
ب فرشته حسینی گفته تولدت مبازک عشقم

میمرد بمنم میگفت نیلا جانم تولدت مبارک عشقم 

واقفا میمرد؟😒

نویان عزیزم پسر خوشگلم با دل پاکت دعا کن زودتر بابایی بیاد ب زندگیم تا بتونم تورو داشته باشم منو توو بابایی با اجی نورا ی خانواده شاد میشیم ی خانواده خوشبخت...........................‌....‌..........‌.....‌خدایا بخاطر داشتن همسر خوبم و دخترو پسر نازم سپاس گذارم 😍😘                      

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا خنده 

برای مسخره کردن ی مشت حسود دیگ

شما در جریان نیستی همه میگفتن فرشته زشته و فلاان

نویان عزیزم پسر خوشگلم با دل پاکت دعا کن زودتر بابایی بیاد ب زندگیم تا بتونم تورو داشته باشم منو توو بابایی با اجی نورا ی خانواده شاد میشیم ی خانواده خوشبخت...........................‌....‌..........‌.....‌خدایا بخاطر داشتن همسر خوبم و دخترو پسر نازم سپاس گذارم 😍😘                      
برای مسخره کردن ی مشت حسود دیگ شما در جریان نیستی همه میگفتن فرشته زشته و فلاان

اووو من بیخبرم

من میتونم گریه گمشده رو بشنوم                                        من میتونم حقیقت پنهان رو بشنوم                                              سایه ها مارو صدا میزنن 🥀                                                            من طلوع ترس رو میبینم                                                                اره اما همیشه امیدم پایداره                                                            ما قهرمان هستیم ⚔ قهرمان ها در تاریکترین زمان                      وقتیکه هیچ نوری نیست ولی ما بالاتر میریم💥                             تمام امید و روشنی پنهان شده ولی ما باید زنده بمونیم   
😁😁😁😁برو به خودش بگو میمیردی میگفتی عشقم....

جهت فانه وگرنه نوید اصلا ب سلیقه من نمیخوره😅

برای مسخره کردن ی مشت حسود دیگ شما در جریان نیستی همه میگفتن فرشته زشته و فلاان

من فکر میکردم فن پیجای نوید بخاطر هنرشه که طرفدارش شدن تا اینکه استوریاشونو امروز دیدمو نظرم به کل عوض شد باورت میشه بیشترشون نویدو بلاک کردن؟😆👌

عزیزم مهم اینه که به چشم نویدمحمدزاده زیباترین دختره

من کلا با افعان بودنش کاری ندارم 

واقعیتو باید گفت از نظر چهره و اخلاق فرشته بهتر از نویده

حداقل فرشته نمک نشناس نیست کمک هایی ک ایرانیا کردنو توو ی برنامه گفت و گفت ک ایرانیا واقعا باهاش بد نبودن

نوید خودشو میگیره خوشم نمیاد