2777
2789
ب فرشته حسینی گفته تولدت مبازک عشقم

میمرد بمنم میگفت نیلا جانم تولدت مبارک عشقم 

واقفا میمرد؟😒

نویان عزیزم پسر خوشگلم با دل پاکت دعا کن زودتر بابایی بیاد ب زندگیم تا بتونم تورو داشته باشم منو توو بابایی با اجی نورا ی خانواده شاد میشیم ی خانواده خوشبخت...........................‌....‌..........‌.....‌خدایا بخاطر داشتن همسر خوبم و دخترو پسر نازم سپاس گذارم 😍😘                      

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

چرا خنده 

برای مسخره کردن ی مشت حسود دیگ

شما در جریان نیستی همه میگفتن فرشته زشته و فلاان

نویان عزیزم پسر خوشگلم با دل پاکت دعا کن زودتر بابایی بیاد ب زندگیم تا بتونم تورو داشته باشم منو توو بابایی با اجی نورا ی خانواده شاد میشیم ی خانواده خوشبخت...........................‌....‌..........‌.....‌خدایا بخاطر داشتن همسر خوبم و دخترو پسر نازم سپاس گذارم 😍😘                      
برای مسخره کردن ی مشت حسود دیگ شما در جریان نیستی همه میگفتن فرشته زشته و فلاان

اووو من بیخبرم

من میتونم گریه گمشده رو بشنوم                                        من میتونم حقیقت پنهان رو بشنوم                                              سایه ها مارو صدا میزنن 🥀                                                            من طلوع ترس رو میبینم                                                                اره اما همیشه امیدم پایداره                                                            ما قهرمان هستیم ⚔ قهرمان ها در تاریکترین زمان                      وقتیکه هیچ نوری نیست ولی ما بالاتر میریم💥                             تمام امید و روشنی پنهان شده ولی ما باید زنده بمونیم   
😁😁😁😁برو به خودش بگو میمیردی میگفتی عشقم....

جهت فانه وگرنه نوید اصلا ب سلیقه من نمیخوره😅

برای مسخره کردن ی مشت حسود دیگ شما در جریان نیستی همه میگفتن فرشته زشته و فلاان

من فکر میکردم فن پیجای نوید بخاطر هنرشه که طرفدارش شدن تا اینکه استوریاشونو امروز دیدمو نظرم به کل عوض شد باورت میشه بیشترشون نویدو بلاک کردن؟😆👌

عزیزم مهم اینه که به چشم نویدمحمدزاده زیباترین دختره

من کلا با افعان بودنش کاری ندارم 

واقعیتو باید گفت از نظر چهره و اخلاق فرشته بهتر از نویده

حداقل فرشته نمک نشناس نیست کمک هایی ک ایرانیا کردنو توو ی برنامه گفت و گفت ک ایرانیا واقعا باهاش بد نبودن

نوید خودشو میگیره خوشم نمیاد