2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این دوسال حتما همش استرس داشتی باور کن همون ماه ک بیخیالشی فکرشم نمیکنی باردار میشی..البته منم مث تو ...

اره استرس داشتم هر ماه میگم کاش این ماه باردارباشم 

حتی امروز از استرس زیاد رفتم ازمایش دادم منفی شد هفت روز مونده ب موعدم 

برای نی نی دارشدنم دعامیکنین😔 خیلی سخته منتظر موندن😔😔
منم پنج ماه پیش یه سقط داشتم که بعدازیه سال باقرص لتروزول باردار شدم ولی سقط شد الان دوماه قرص لتروز ...

درکت میکنم ان شاءالله ب زودی باردار شی منم تنبلی دارم همش قرص وامپول مصرف میکنم 

برای نی نی دارشدنم دعامیکنین😔 خیلی سخته منتظر موندن😔😔
اره استرس داشتم هر ماه میگم کاش این ماه باردارباشم  حتی امروز از استرس زیاد رفتم ازمایش دادم م ...

مثل منی منم همینطور بودم این ماه همش میگم کااش باردار بشم..

لطفا برای باردار شدنم صلوات میفرستی🤰

سلام 

منم دوسال و یه ماهه اقدامم😊

آی وی اف، میکرو، میکرواینجکشن، ای یو آی... اینا روش های کمک باروری هستن توی آزمایشگاه تخمک از بدن خانم و اسپرم از بدن آقا گرفته میشه جنین(مراحل اولیه) به وجود میاد و توی رحم خانم گذاشته میشه توروخدا دیگه نپرسید آی وی اف چیه؟! 🙂🙂🙂جمله ی الان دیگه با پیشرفت علم ناباروری وجود نداره با وجود امیدی که توش هست یه دروغ محضه🙄🙄🙄انقدر به تازه عروس داماد ها و کهنه عروس داماد ها نگید بچه دار بشید حتی اگه بگید نینی نمیاری هم باز از زشتی سوال کم نمیکنه به هیچ زنی نگید بچه نداری راجتی تا بچه نداری خوش باش شما از دل کسی خبر نداری شاید اینا آرزوش باشه اما مشکلی داره 😭😭😭باور کنید خدایی هست اون دنیایی هست و ما به خاطر حرفای نسنجیده مون باید جواب بدیم😪اینکه حواسم نبود ته دلم چیزی نبود از رو خیر خواهی گفتم و منظوری نداشتم همش توجیهه برای مایی که تو قرآنمون هزار بار به تفکر و تعقل و اندیشه دعوت شدیم!!! 😑😑😑
منم پنج ماه پیش یه سقط داشتم که بعدازیه سال باقرص لتروزول باردار شدم ولی سقط شد الان دوماه قرص لتروز ...

انشالله هممون این ماه نینی دار بشیم🤗🤗

لطفا برای باردار شدنم صلوات میفرستی🤰