من داستان زندگی یه نفرو خوندم میگفت من نامه نوشتم به خدا و خصوصیات اون چیزی که میخواستم رو نوشتم حاجتمو گرفتم دقیقا همون طور که نوشته بودم شما هم از ته دلت با عمق وجودت بنویس بزار لای قرآن دست به دامن اهل بیت شو حتما جواب میگیری توی استان اصفهان یه زیارته اسمش بی بی زبیده خاتونه نوه ی امام رضاس یه دختر بچه بوده که به شهادت رسوندنشون این زیارت خیلی خیلی حاجت میده مخصوصا اونایی که بچه دار نمیشن یکیش خواهر شوهر من اومد زیارتش همون ماه باردار شد سه قلو حاللم سه قلوآش ۱۱ سالشونه دیگم دیدم که حاجت گرفتن هر کس اولین بار بره زیارتش نشد نداره حاجتشو نگیره یه نفر نذر کرد براش پنکه سقفی برد بعد با چش اومده بود پنکه رم هم آورده بود اگه واست مقدوره بیا انشاءالله که حاجت بگیری
میدونم درگاه خدا درگاه ناامیدی نیس ولی ما بنده ها کم صبریم و تحمل نداریم این ماه رفتم حرم امام رضا و خیلی گریه کردم و ازش خواستم منو دربه در این دکتر اون دکتر نکنه و یه نگاه بهم بکنه ولی باز یه هفته زودتر پری شدم با این کرونا برام مقدور نیس بیام اصفهان ولی از همین جا متوسل میشم عزیزم شما اگه رفتین زیارت برای منم دعا کن اسمم مریمه خدا خیرت بده