2777
2789
عنوان

به نظرتون اولویت آدم در زندگی باید شوهر باشه یا بچه

| مشاهده متن کامل بحث + 2289 بازدید | 84 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما دارید خودتون قربانی بچه ای میکنید ک بعد از عاشق شدن حرف شما رو دیگه نمی‌خونه ! بچه ها مادرای قدر ...

من هم قدرتمندم هم عاشق شوهرم ولی شوهرم رو فداش میکنم خودمم فداش میکنم. مهم نیست به حرفم گوش بده یا نه مهم اینه که اون از پوست و خونمه ولی شوهرم چی

اللهم عجل لولیک الفرج
من هم قدرتمندم هم عاشق شوهرم ولی شوهرم رو فداش میکنم خودمم فداش میکنم. مهم نیست به حرفم گوش بده یا ن ...

این دیگه نظر شماس و شما عاشق همسرتون نیستید شما صرفا همسرتون و دوست دارید و به حضورش وابسته اید

وعلا عاشق بین خدا و عشقشم عشقش و انتخاب میکنه

این دیگه نظر شماس و شما عاشق همسرتون نیستید شما صرفا همسرتون و دوست دارید و به حضورش وابسته اید وعل ...

خب نتیجش جهنمه. قطعا خدا رو انتخاب میکنم. ولی خب مثلا بین همسرم و خواهرم همسرم و دوستم همسرم وهر کسی جز فرزندم همسرم رو انتخاب میکنم

اللهم عجل لولیک الفرج
این دیگه نظر شماس و شما عاشق همسرتون نیستید شما صرفا همسرتون و دوست دارید و به حضورش وابسته اید وعل ...

عشق آدمو داغ میکنه دوست داشتن پخته. چیز پخته خام نمیشه چیز داغ بلاخره سرد میشه

اللهم عجل لولیک الفرج
خب نتیجش جهنمه. قطعا خدا رو انتخاب میکنم. ولی خب مثلا بین همسرم و خواهرم همسرم و دوستم همسرم وهر کسی ...

دقیقا عشق فرقش همین دیگه 

شما عاشق فرزندتون هستید 

تو یه قلب بجز عشق خدا عشق یه بنده بیشتر جا نمیگیره !

اول بچه م  دوم بچه م  سوم خانوادهی خودم  شوهر کیه ه

اوممم. خب صرفا در زندگی مشترک و بین بچه و شوهر گفتم ولی از این که اول و دوم بچه بود خوشم اومد چون اووون از پوست و خون تو خست

اللهم عجل لولیک الفرج
اوممم. خب صرفا در زندگی مشترک و بین بچه و شوهر گفتم ولی از این که اول و دوم بچه بود خوشم اومد چون او ...

همه چی م بچه مه همه تلاشم واسه اونه خدا همه ی بچه ها رو برا پد ومادراشون حفظ کنه عزیزم

زیاد که خوب باشی باید بعدش ثابت کنی خر نیستی