ماهی_پلو۱۳۸۹ مدیر عضویت: 1400/01/21 تعداد پست: 2733 عنوان به نظرتون اولویت آدم در زندگی باید شوهر باشه یا بچه | مشاهده متن کامل بحث + 2289 بازدید | 84 پست اونایی که شوهر یا بچه در حال حاظر ندارن نطر ندن چون تجربه نداشتن. خب از نظر منالویت اول بچه یا بچه هااولویت دوم خودموناولویت سوم شوهرالبته اولویت اول شوهرمونم باید بچه باشه. بعد خودش و بعد مااا اللهم عجل لولیک الفرج 1400/02/05 | 19:08 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
quin۷۲ عضویت: 1399/11/15 تعداد پست: 4978 اگر جای همسر آن مرد بودم او را به ۸ تیکه مساوی و نامساوی تقسیم میکردم. تا بذر خود را در فیهاخالدون خ ... ب_اعصابت_مثلث_باش#
hani_yeh عضویت: 1399/07/14 تعداد پست: 1087 به نظرم بچه خیلی مهم تره از شوهر. خب عوض بشه زندگیشون. یک نفر هم به بچش بیشتر توجه کنه خوبه با این حرفتون کاملا متوجه شدم چطور شخصیتی دارین
عزیزعشقم_ عضویت: 1397/08/24 تعداد پست: 2831 بچه چون به ما برای رفع نیازهاش احتیاج داره اولویته... مثلا فرزند شما گریه میکنه و همسر شما کاری ازتون میخواد کدوم رو اول انجام میدین؟
ماهی_پلو۱۳۸۹ مدیر استارتر عضویت: 1400/01/21 تعداد پست: 2733 شما دارید خودتون قربانی بچه ای میکنید ک بعد از عاشق شدن حرف شما رو دیگه نمیخونه ! بچه ها مادرای قدر ... من هم قدرتمندم هم عاشق شوهرم ولی شوهرم رو فداش میکنم خودمم فداش میکنم. مهم نیست به حرفم گوش بده یا نه مهم اینه که اون از پوست و خونمه ولی شوهرم چی اللهم عجل لولیک الفرج
ماهی_پلو۱۳۸۹ مدیر استارتر عضویت: 1400/01/21 تعداد پست: 2733 ب_اعصابت_مثلث_باش# متاسفانه نمیتوانم چنین مرد بی شعوری را تحمل بنمایم اللهم عجل لولیک الفرج
kamanta0 عضویت: 1400/02/05 تعداد پست: 185 من هم قدرتمندم هم عاشق شوهرم ولی شوهرم رو فداش میکنم خودمم فداش میکنم. مهم نیست به حرفم گوش بده یا ن ... این دیگه نظر شماس و شما عاشق همسرتون نیستید شما صرفا همسرتون و دوست دارید و به حضورش وابسته ایدوعلا عاشق بین خدا و عشقشم عشقش و انتخاب میکنه
گل۱۰محبوبه۴شب عضویت: 1399/02/05 تعداد پست: 5242 اول بچه م دوم بچه م سوم خانوادهی خودم شوهر کیه ه زیاد که خوب باشی باید بعدش ثابت کنی خر نیستی
ماهی_پلو۱۳۸۹ مدیر استارتر عضویت: 1400/01/21 تعداد پست: 2733 این دیگه نظر شماس و شما عاشق همسرتون نیستید شما صرفا همسرتون و دوست دارید و به حضورش وابسته اید وعل ... خب نتیجش جهنمه. قطعا خدا رو انتخاب میکنم. ولی خب مثلا بین همسرم و خواهرم همسرم و دوستم همسرم وهر کسی جز فرزندم همسرم رو انتخاب میکنم اللهم عجل لولیک الفرج
ماهی_پلو۱۳۸۹ مدیر استارتر عضویت: 1400/01/21 تعداد پست: 2733 این دیگه نظر شماس و شما عاشق همسرتون نیستید شما صرفا همسرتون و دوست دارید و به حضورش وابسته اید وعل ... عشق آدمو داغ میکنه دوست داشتن پخته. چیز پخته خام نمیشه چیز داغ بلاخره سرد میشه اللهم عجل لولیک الفرج
kamanta0 عضویت: 1400/02/05 تعداد پست: 185 خب نتیجش جهنمه. قطعا خدا رو انتخاب میکنم. ولی خب مثلا بین همسرم و خواهرم همسرم و دوستم همسرم وهر کسی ... دقیقا عشق فرقش همین دیگه شما عاشق فرزندتون هستید تو یه قلب بجز عشق خدا عشق یه بنده بیشتر جا نمیگیره !
ماهی_پلو۱۳۸۹ مدیر استارتر عضویت: 1400/01/21 تعداد پست: 2733 اول بچه م دوم بچه م سوم خانوادهی خودم شوهر کیه ه اوممم. خب صرفا در زندگی مشترک و بین بچه و شوهر گفتم ولی از این که اول و دوم بچه بود خوشم اومد چون اووون از پوست و خون تو خست اللهم عجل لولیک الفرج
kamanta0 عضویت: 1400/02/05 تعداد پست: 185 عشق آدمو داغ میکنه دوست داشتن پخته. چیز پخته خام نمیشه چیز داغ بلاخره سرد میشه ۷ سال ازدواج کردم و این عشق سرد نشده عشق نه آتش نه یخعشق یه حس نابه
گل۱۰محبوبه۴شب عضویت: 1399/02/05 تعداد پست: 5242 اوممم. خب صرفا در زندگی مشترک و بین بچه و شوهر گفتم ولی از این که اول و دوم بچه بود خوشم اومد چون او ... همه چی م بچه مه همه تلاشم واسه اونه خدا همه ی بچه ها رو برا پد ومادراشون حفظ کنه عزیزم زیاد که خوب باشی باید بعدش ثابت کنی خر نیستی
ماهی_پلو۱۳۸۹ مدیر استارتر عضویت: 1400/01/21 تعداد پست: 2733 ۷ سال ازدواج کردم و این عشق سرد نشده عشق نه آتش نه یخ عشق یه حس نابه خب پس حس شما دوست داشتنه که سرد نشده همیشه دوست داشتن ناب تر از عشقه. اللهم عجل لولیک الفرج