ما ترکیم میگیم قیز بعد جالبه به مارمولک هم میگیم قیز بوغان یعنی چیزی که دخترو خفه میکنه نمیدونم چرا ...
من شوهرم ترکه زبون ترکی خیلی سخته من هیچی نمیفهمم چی میگین اصلا وقتی میرم تبریز فقط مثل مونگول ها بهشون خیره میشم ولی شوهرم خیلی راحته چون ما اکثرا فارسی حرف میزنیم خیلی کم پیش میاد عربی حرف بزنیم ولی من خیلی اذیتم تو دوران عقد هم هستم🤦♀️
قربون خودم برم نه عملیم و نه فتوشاپم زشت اورجینالم ادم باس صادق باشه😌😌😌😌😌یارو موهاشو مثل تازه عروس ها رنگ کرده اونوقت واسه ما حرف از مردانگی میزنه 😏😏😏اونی که مثل خر رفته یه روزی مثل سگ بر میگرده👎👎به بعضی ها باید گفت چقدر بدم که گوه مارو نخوری 😌😌😌😌اگه گوه خوری شغل بود خیلی ها کار آفرین بودن 🤦♀️🤦♀️بعضی ها مثل دسته ی صندلی سینما هستن معلوم نیست مال تو هستش یا مال بغل دستیت🤔نه حوصله ی ادم های جدید هست و نه توان تحمل ادم های قدیم کلا ریدییییم 😐😐😐😐😐
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من شوهرم ترکه زبون ترکی خیلی سخته من هیچی نمیفهمم چی میگین اصلا وقتی میرم تبریز فقط مثل مونگول ها به ...
آره خیلی سخته با اینکه من خودم بلدم وای میگم بیچاره کسی که بخواد یاد بگیره چون کلماتش پیچیدهست چندتا هم معنی داره مثلا فک کن کلمه اوزوم ۵ تا معنی داره یا مثلا هم به متولد شدن میگن اولدی هم به مردن هم به شدن
ما ترکیم میگیم قیز بعد جالبه به مارمولک هم میگیم قیز بوغان یعنی چیزی که دخترو خفه میکنه نمیدونم چرا ...
ما به زبون عربی به مارملک میگیم/ ابرعسی/ ولی خارج از زبون عربی یا میگی وزغ یا همون مارملک
قربون خودم برم نه عملیم و نه فتوشاپم زشت اورجینالم ادم باس صادق باشه😌😌😌😌😌یارو موهاشو مثل تازه عروس ها رنگ کرده اونوقت واسه ما حرف از مردانگی میزنه 😏😏😏اونی که مثل خر رفته یه روزی مثل سگ بر میگرده👎👎به بعضی ها باید گفت چقدر بدم که گوه مارو نخوری 😌😌😌😌اگه گوه خوری شغل بود خیلی ها کار آفرین بودن 🤦♀️🤦♀️بعضی ها مثل دسته ی صندلی سینما هستن معلوم نیست مال تو هستش یا مال بغل دستیت🤔نه حوصله ی ادم های جدید هست و نه توان تحمل ادم های قدیم کلا ریدییییم 😐😐😐😐😐
آره خیلی سخته با اینکه من خودم بلدم وای میگم بیچاره کسی که بخواد یاد بگیره چون کلماتش پیچیدهست چندتا ...
😐😐😐یا حضرت عباس
ترکی اگه زبون مادری باشه یادگرفتنش راحته چون از بچگی آدم میشنوه یادمیگیره
اره صد در صد ولی ادم خوبه دوتا زبون بلد باشه
🙂"ننگ بر سربازی که بعد از جنگ خشابش پر باشد..."🙃 یه عهد با خدا بستم...قول دادم ک خیریه بزنم و سرپرستی چند کودک رو برعهده بگیرم خیلی برای رسیدن ب این هدفم جنگیدم خیلی زخمی شدم ولی دست بردار نبودم تمام امیدم امساله رسیدن ب این هدف بستگی ب رسیدن ب هدف دیگه ای داره میشه لطفا برام دعا کنید امسال بهشون برسم....😔❤