ببین برای منم همین پیش اومده بود دقیقا!!😥من از یکی از پزشکای دکترساینا ویزیت انلاین گرفتم از خونه و خیلییییی خوب بود. بیا اینم لینکش ایشالا که مشکلت حل میشه
تو تلویزیون خانومه میگفت هر وقت به غلظتی که خواستید رسید بعدش شکر اضافه کنید چون وقتی شکر اضافه کنید هر چقدر هم که بجوشه دیگه سفت تر نمیشه . یه نکته دیگه هم که گفت این بود که اون میزان آبی که از اول تو قابلمه میریزید باید همون باشه دیگه وسط کار آب اضافه نکنید چون باعث میشه شله زرد آب بندازه.
هر که از خدا پروا کند خداوند راه خروج از مشکلات و گناهان را برای او فراهم کند و از جایی که گمان نمی برد روزیش دهد و هر کس بر خدا توکل کند خدا برای او کافی است خداوند به ثمر رساننده امر خویش است و برای هر چیزی قدری نهاده است