2777
2789
عنوان

قرار اول

| مشاهده متن کامل بحث + 476 بازدید | 27 پست
بنطر من قرار اول چون طرف مخالف و سلیقش نمیشناسی رسمی بپوشی بهتره.پسرا خیلی گشاد مشاد دوست ندارن خخخخ ...

اخه میریم قدم بزنیم 

منم دوست ندارم خیلی کشاد بپوشم 

لاغرم هستم اون خیلی لاغر دوست نداره 😅

میخوام یه چیزی باشه یکم استایلمم به چشمش بیاد 😅

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اونم مثل من کم حرفه  همش حس میکنم تو سکوت میگذره 😂

نه عزیزم حرف میاد خودش

من لیلام مامان وروجکی که به خاطر دخترش اینجاس میخام یاد بگیرم چطوری تربیت و بزرگش کنم 😊اگه نظری داری راهنمایم کن دوست خوبم 
آرایش ت جوری نباشه که خیلی تو چشم باشه  عزیزم مگه داری میری پیکنیک که کتونی و شلوار جین ب پوشی ...

اخه یجوری مثل پیکنیکه 😂

الان کافه ها تعطیله میریم پارک پیاده روی

لباسی که فکر می‌کنی تو تنت از همه قشنگتره رو بپوش و رنگهاشو باهم ست کن آروم و متین باش ارتباط چشمی ب ...

وای ابنقدر از این ازتباط چشمی ترس دارم که نگو😂

شر شر عرق شرم میریزم 

آقایون دوست دارن کسی رو که میخوان یک عمر باهاش باشن خام ببینن کاملا طبیعی چون دخلو خرج و همه چی رو حساب میکنن وقتی جدی بشه قضیه.

نیوجرسی مفصلی محصولی از رایان بتن هستند و به عنوان خط شکن مورد استفاده قرار می گیرند. طراحی آن باعث کاهش آسیب به وسایل نقلیه در هنگام تصادف می شود. همچنین قدرت و پایداری آن از ورود وسایل نقلیه به سایر خطوط و تصادفات احتمالی جلوگیری می کند. نیوجرسی بتنی