2821
2789
عنوان

دایی عوضیم

| مشاهده متن کامل بحث + 1265 بازدید | 56 پست
آره من این قدر این چیزا رو شنیدم و چشمم ترسیده  که دخترم و بدون خودم حتی خونه خواهر أمم نمیزار ...

بهتزین کارو میکنی عزیزم خیلی مواظب دخترت باش 

اینی که من میگم حتی با شوهر خواهرشم جوره فقط ره سالشه ولی...

اگه دخترم عاشق شد تمام دنیا رو بهم میریزم تا دخترم را به عشقش برسانم حتی اگر انتخابش اشتباه باشه بهتراز ان است که یه عمر حسرت گرفتن دست عشقش پیرش کند 👈👈👈👈👈یا اینه دخترم اگر عاشق شد😍حاضرم زندگی ام را بدهم تا اورا به عشقش برسانم😊میدانی؟ اگر خدای ناکرده انتخابش هم نامناسب باشد☹ رسیدن به عشقش خیلی بهتر از آن است که سالها با مردی زندگی کند و عقده ی گرفتن دستان عشقش پیرش کند😪

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

درستش هم همینه عزیزم این قدر جامعه خراب شده که آدم دیگه به چشم هاش هم اعتماد نداره  خدا خودش ب ...

ان شاءالله🤲❤

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
درکت میکنم  واسم پیش نیومده ولی دیدم  یه دختر از اشناهای نزدیک ده سالشه بخدا هرکس هر کار ...

من چندشم میشد گریه میکردم حتی یبار فرار کردم رفتم پشت بوم مامانم اومد دید ولی باز نگرفت 

دیگه وقتی پدر بچه ۱۷ماهه شو آزار جنسی میده و به قتل میرسونه از دایی چه انتظاری داری 

اینا یه مشت مریض و روانی ند که باید از آلت اعدام بشن 

تنها راهش هم اینه بچه هاتون رو پیش هیچ کس نزارین 

خدا اخه نمیشه  پیش میاد ادم بچشو جا بزاره.

من تو این موقعیت برم دکتر خب نمیتونم با خودم ببرمشون‌.

بعدشم قضیه این خوزستانیه مگر نبود خود پدره به دختر چند ماهش تجاوز کرده بود

خدایاشکرت که دارمت و همیشه هستی .                    از خواننده تقاضا میشود یک صلوات قشنگ برای سلامتی و ظهور آقا بفرستن                                                    اللهم صلی علی محمد و آل محمد                  این روزها من خدای سکوت شده ام خفقان گرفته ام ! تا آرامش اهالی دنیا خط خطی نشود
من چندشم میشد گریه میکردم حتی یبار فرار کردم رفتم پشت بوم مامانم اومد دید ولی باز نگرفت 

نه بابا این بیستر خوشش میاد کثافت همه جای هیکلش زده بیرون

اگه دخترم عاشق شد تمام دنیا رو بهم میریزم تا دخترم را به عشقش برسانم حتی اگر انتخابش اشتباه باشه بهتراز ان است که یه عمر حسرت گرفتن دست عشقش پیرش کند 👈👈👈👈👈یا اینه دخترم اگر عاشق شد😍حاضرم زندگی ام را بدهم تا اورا به عشقش برسانم😊میدانی؟ اگر خدای ناکرده انتخابش هم نامناسب باشد☹ رسیدن به عشقش خیلی بهتر از آن است که سالها با مردی زندگی کند و عقده ی گرفتن دستان عشقش پیرش کند😪

ای خدا

خدایا چرا هر چی صدات میکنم صدام بهت نمیرسه باهام قهری من که جز تو کسی رو ندارم اگه تو دستم رو نگیری توبهم توجه نکنی من به کجا پناه ببرم خدایا بیشتر از توانم امتحانم میکنی دیگه طاقتم تموم شده نمیکشم مگه نمیگن خدا یه دری رو ببنده در دیگه ای رو باز میکنه چرا همه درات به روم بسته است خدا جز تو پناهی ندارم پناهم باش دستم رو بگیر منو محکم تو بغلت بگیر خدایااااااااااااااآااااااااااااااااااااااااااااااا.😪😪😪😭😭😭😭😭😭😭 
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز