2777
2789
عنوان

کیا حاضرن این کارو کنن؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 856 بازدید | 76 پست
عزیزم وقتی پدرومادر جدا بشن دختر ۹ سالگی خودش تصمیم میگیره ک با کی زندگی کنه پسر هم ۱۵ سالگی

خيلى مطمئن نيستم به حرفت ولى خوب اگه هم اينطوره كه شما ميگى

پس حتما به خواست خودشون رفتن با پدرشون و بحث پول و ٢٠٠ تومن نيست

✨ Fear the one who does not fear God✨
خيلى مطمئن نيستم به حرفت ولى خوب اگه هم اينطوره كه شما ميگى پس حتما به خواست خودشون رفتن با پدرشون ...

آره ی سرچ کن تو گوگل میاره 

منم همین نظر رو دارم حتما خودشون خواستن پیش باباشون باشن

واسه رسیدن ب اهدافم واسم دعا میکنی؟🥺تیکر بارداری نیست😊من همتونو دوس دارم خب؟مهربون باشیم❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خيلى مطمئن نيستم به حرفت ولى خوب اگه هم اينطوره كه شما ميگى پس حتما به خواست خودشون رفتن با پدرشون ...

میتونست بچه هارو بیاره پیش خودش

اما نکرد این کارو

با اینکه اگر می‌آورد پدر موظف بود خرجشون

یا همون نفقه شون رو بده این قانونه

خانوم معلم آیندم😍‌ واسه حاجتم میشه صلوات بفرستید؟🌹
چرا میگید معاوضه ؟ چرا قضاوتش میکنید  دخترا هم ک کودک نیستن ... میتونن برن ب مادرشون سر بزنن

شما جواب دوستان رو بخون متوجه بشی

خانوم معلم آیندم😍‌ واسه حاجتم میشه صلوات بفرستید؟🌹
میتونست بچه هارو بیاره پیش خودش اما نکرد این کارو با اینکه اگر می‌آورد پدر موظف بود خرجشون یا همو ...

اگه بچه ها خودشون ميخواستن ميومدن ديگه

باباشون زورى بردشون؟

شما نمیدونی عزیزم وقتی بچه بیار پیش مادر پدر موظف خرجشون رو بده؟ این قانون دادگاهه

شما از مقدار نفقه ای که دادگاه واسه بچه تعیین می‌کنه خبر داری ؟ 

مطمئنا خبر نداری که اینجوری داری قضاوت می‌کنی

اون نفقه خیلی مقدارش کمه عزیزم. اصلا با شرایط تورم و گرونی و خرج درس و کلاس و .... بچه سازگار نیس

«شب» می رود. این اقتضای «طبیعت» و «حکم» تاریخ است!

اسی خودت داری میگی بخاطر خیانت جدا شده بچهارو چرا بیاره پیش خودش که دست پا شوهرش باز بشه راحت بره دنبال عشق حال خودش مطمئنم بچهارو گذاشته حال شوهرشو بگیره..

منو تهران منو دلشورهای ناتمامش ...

اسی جون عزیز چون این خانم ی مدت مهمونتونه دلیل نمیشه ب خودت اجازه بدی قضاوتش کنی شایداینجوری برای بچه هاش بهتر صلاح دیده الان میخاسته دقیقا بیارشون کجا خودش مهمونه من یه نمونشو گفتم 

قضاوت# نکنیم

عزیزم نحوه ی بیانتون درست نیست دختراشون بزرگ بودن و حق انتخاب داشتن شاید خودشون دوست داشتن با پدرشون باشن یا شاید مادرشون شرایط لازم برای نگهداریشونو نداشته درسته نفقه رو پدر میده ولی علاوه بر خرج و مخارج مسئولیتهای دیگه ای هم دارن بچه ها در مورد ۲۰۰ میلیون هم خب حتما توافقی جدا شدن و توافق کردن با همسرشون ک در لزای پرداخت ۲۰۰ میلیون ک بعنوان مهریه بهشون تعلق گرفته جدا بشن

یه زمان خیلی از رنگ عوض کردن آدما غصه می‌خوردم  ولی امروز فقط بهشون می‌خندم. دیدم که پول فایده نداشت، شهرت کافی نبود، دیدم موفقیت‌های پر‌سر و صدا هم عمری داره و فقط شخصیتته که می‌مونه برات.  می‌خندم به تصورات خودم، که هربار از نگاه من چقدر اون آدمها بزرگ‌ به نظر می‌رسیدن و تهش مثل یک حباب به اشاره ای از روزگار، تموم!

بخشي از مهريه رو گرفته بجاي ك اينكه دردسر بكشه

بچه ها كوچيك نيستن ك معاوضه كرده باشه

چون داد گاه از خودشون ميپرسه ك ميخان با كي باشن

حتما انتخابشون بوده با پدر باشن

بيچاره حتما سختي كشيده حالا بچه ها از اب و گل تاحدي در اومدن ول كرده زندگيو ولي بهتر بود صبر ميكرد اينهمه صبر كرده تا بچه هاش ازدواج كنن

میتونست بچه هارو بیاره پیش خودش اما نکرد این کارو با اینکه اگر می‌آورد پدر موظف بود خرجشون یا همو ...

عزيزم شما جاى اون مادر نيستى

شايد خوشبختيه بچه هاشو با پدرشون ديده

بعدشم يه زن تنها با شرايط خانوادگيش كه گفتى بدون خونه و شغل چجورى ميخواد از پس هزينه هاى دو تا بچه بر بياد

هی داری همینو تکرار میکنی اصلا خرجشونو میداد خب کجا میاورد خودشم جا نداره اومده مهمون شده دوتا دختر تو سن بلوغ و جوون رو کجا میاورد ک غرورشون بشکنه قطعا پیش پدرشون جاشون بهتر و مطمئن تر